lightgrey-blue

lightgrey-blue

HIGH PEAK air bed cross beam king xl

Sänkt pris
749,63

Ord.pris 999,50

25

Lägsta pris senaste 30 dagarna 999,50

lightgrey-blue

lightgrey-blue

One Size
Säljs och skickas av High Peak, exkluderad från presentkort och Stadiums erbjudanden. Köpvillkor
  • Airbed Cross Beam Singel extra lång. Mångsidig luftsäng, till exempel som campingstol, gästsäng eller helt enkelt som en bekväm sitt-solstolsyta. Den speciella brokonstruktionen med tvärgående luftkammare och den hudvänliga, flockade, velouriserade ytan erbjuder maximal sov- och liggkomfort. Materialet är lätt att rengöra, smutsavvisande och vattentätt. Luftbädden blåses upp inom några minuter med hjälp av den integrerade fotpumpen. Dessutom kan luftbädden snabbt blåsas upp med hjälp av en hand, fot eller elektrisk pump och är utrustad med en snabb avluftningsventil.

    • Mångsidig komfortluftsäng, perfekt för camping och att använda som gästsäng. Materialet är särskilt lätt att rengöra och smutsavvisande. Två integrerade fotpumpar möjliggör snabb uppblåsning utan hjälpmedel. Ytan är tillverkad av ekologisk viskos och erbjuder en underbar sovkomfort. Den tekniska bikakedesignen på ytan ger luftbädden ett speciellt och högkvalitativt utseende.
    • 15 luftkammare erbjuder optimal viktfördelning och säkerställer därmed speciell komfort. De horisontella luftkamrarna erbjuder maximal sov- och liggkomfort. Tack vare snabbventilen kan luftbädden packas igen snabbt och enkelt.
    • Även uppblåsbar med extern hand- eller fotpump via dräneringsventilen. Halkskyddsfunktionen på botten ger särskilt fast grepp på släta ytor som tältgolv, laminat, kakel etc. Den extra långa luftsängen erbjuder också optimal sovkomfort för längre användare
    • Vikt ca 5,0 kg Storlek uppblåst ca 210 x 185 x 20 cm Lastbar upp till max 350 kg.

    Art. nummer: 910695101

  • Produktens saldo uppdateras en gång i timmen
    • 5-8 helgfria vardagars leveranstid
    • Levereras av en av våra Stadium Partners
Vi har många modeller att välja på här på Stadium. Här hittar du fler produkter från HIGH PEAK