blue-darkblue

blue-darkblue

HIGH PEAK ceduna duo

999,50

blue-darkblue

blue-darkblue

One Size
Säljs och skickas av High Peak, exkluderad från presentkort och Stadiums erbjudanden. Köpvillkor
 • Ytterhöljet är utrustat med den PFC-fria BIONIC-FINISH®ECO. Denna miljövänliga och hållbara finish är smuts- och vattenavvisande. Ceduna Duo är en komfort dubbel sovsäck med mycket rörelsefrihet. Den är idealisk för camping, festivaler och besökande vänner. Den högkvalitativa Dura Loft® H1 syntetfiberutbuktande fyllningen har utmärkt termisk prestanda. Den ihåliga fibern är rivbeständig och dessutom silikoniserad för att säkerställa god kompressibilitet och skrymmande. Ytterhöljet är behagligt mjukt och slitstarkt. Innerfodret är tillverkat av ett andningsbart och hudvänligt material. 2-vägs dragkedjan kan öppnas helt på båda sidor, för oberoende in- och utresa utan att störa partnern. Med hjälp av dragkedjan är det möjligt att helt separera topp och botten. Detta resulterar i 2 stora filtar vardera 200 x 150 cm. Dragkedjan är utrustad med ett ergonomiskt infällt grepp. På insidan finns en 2 användbar innerficka med kardborreband. Sovsäcken är lämplig för en maximal höjd av 190 cm. Kan tvättas i maskin i 30°.

  • Högkvalitativt mjukt polyester yttre täckvatten och smutsavvisande tack vare Bionic Finish Eco, en miljövänlig och PFC-fri teknik Hudvänligt, andningsbart polyesterhölje
  • Högkvalitativ Dura Loft® H1 syntetfiber utbuktningsfyllning med utmärkt termisk prestanda, ihålig fiber silikoniserad, 1 lagers konstruktion. Fyllningsvikt: ca 1800 g, temperatur EN 23537-1: 2016 komfort +17 ° C / gräns + 14 ° C / extrem + 5 ° C
  • 2-vägs dragkedjan kan öppnas helt på båda sidor, för oberoende in- och utresa utan att störa partnern. Med hjälp av dragkedjan är det möjligt att helt separera topp och botten. Detta resulterar i 2 stora filtar vardera 200 x 150 cm. Dragkedjan är utrustad med ett ergonomiskt infällt grepp.
  • 2 innerfickor med kardborreförslutning för förvaring av värdesaker
  • Mått: 200 x 150 cm Vikt: ca 2600 g, förpackningsstorlek: ca 42 x Ø 33 cm. Volym 36,0 L säck med dragsko och propp. Det insydda dammskyddet skyddar sovsäcken.

  Art. nummer: 910664101

 • Produktens saldo uppdateras en gång i timmen
  • 5-8 helgfria vardagars leveranstid
  • Levereras av en av våra Stadium Partners

Mer från samma varumärke

Vi har många modeller att välja på här på Stadium. Här hittar du fler produkter från HIGH PEAK