mat black/white/red

mat black/white/red

GIRO eclipse spherical

Sänkt pris
2 489:-

Ord.pris 2 799:-

11

Lägsta pris senaste 30 dagarna 2 489:-

mat black/white/red

mat black/white/red

Säljs och skickas av Jo Sport, exkluderad från presentkort och Stadiums erbjudanden. Köpvillkor
 • Eclipse Spherical är en enastående aero-hjälm som kombinerar Giros bästa teknologier i en lätt, kompakt design som är perfekt för racing på landsväg och grus.Hjälmar med sfärisk teknologi ger maximal prestanda och skydd kombinerat med Mips som motverkar rotationsskador. Separata inner- och ytterfoder, Progressive Layering, med olika densitet tar upp stötar vid krascher i både höga och låga hastigheter. MassivaWind Tunnel.kanaler för ventilation kombineras med interna kanaler i innerfodret avNanobead EPS och ger maximalt luftflöde. Passformen justeras med Roc Loc 5 Air Mips, ett revolutionerande passformsystem somoptimerarkyla, passform och stabilitet. Fodret Ionic+ absorberar värme och fukt och är behandlad för att motverka lukt och bakterier. Konstruktion: In-Mold polycarbonate shell med Nanobead EPS foam. Integrated eyewear gripper: gummibeläggning håller glasögonen på plats på hjälmen när de inte används​. 14 Wind Tunnel Vents:ventilationgenom 14 kanaler. Ionic+ anti-microbial padding: dämpmaterial med behandling som reducerar lukt och motverkar bakterier​. Användare: Unisex. CertifieringUppfyller US CPSC Safety Standard for Bicycle Helmet från 5 år och äldre. Roc Loc 5 Air Mips Revolutionerande passformsystem som optimerar kyla, passform och stabilitet. Roc Loc 5+ Air Mips använder en patenterad design som lyfter hjälmen en liten bit vilket medger luftflödet att passera direkt över huvudet. Det ökar ventilationsförmågan och den inre kanalen ventilerar ut den varma luften från hjälmen. På samma sätt som Roc Loc 5 så kan spänning och lutning justeras på några sekunder med enhandsfattning. Spherical Technology- Unik konstruktion med två separata lager som rör sig oberoende av varandra och omdirigerar slagkraften vid en krash.Progressive Layering - Lager med olika densitet tar upp stötar vid krascher i både höga och låga hastigheter.MIPS Multi.directional Impact Protection SystemHjälmen har integrerat MIPS - Multi-directional Impact Protection System - som skyddar hjärnan mot den rotation som uppstår vid en krasch. Rotationsvåldet mot hjärnan kan orsaka de mest allvarliga hjärnskadorna. Med MIPS kan ytterdel och innerdel glida relativt mot varandra, reducera rotationen och motverka skador på huvudet och hjärnan. Tester och studier visar att MIPS reducerar kraften avsevärt och minskar risken för en allvarlig hjärnskada. Hjälmen ska i regel bytas ut efter en yttre påverkan, såsom en cykelolycka.

  • Eclipse Spherical är en enastående aero-hjälm som kombinerar Giros bästa teknologier i en lätt, kompakt design som är perfekt för racing på landsväg och grus.
  • Progressive Layering, med olika densitet tar upp stötar vid krascher i både höga och låga hastigheter.
  • Passformen justeras med Roc Loc 5 Air Mips, ett revolutionerande passformsystem somoptimerarkyla, passform och stabilitet.
  • Fodret Ionic+ absorberar värme och fukt och är behandlad för att motverka lukt och bakterier
  • Roc Loc 5 Air Mips Revolutionerande passformsystem som optimerar kyla, passform och stabilitet.
  • Roc Loc 5+ Air Mips använder en patenterad design som lyfter hjälmen en liten bit vilket medger luftflödet att passera direkt över huvudet.
  • Hjälmen har integrerat MIPS - Multi-directional Impact Protection System - som skyddar hjärnan mot den rotation som uppstår vid en krasch.
  • Spherical Technology- Unik konstruktion med två separata lager som rör sig oberoende av varandra och omdirigerar slagkraften vid en krash
  • Large (59-62 cm)

  Art. nummer: 901772101

 • Produktens saldo uppdateras en gång i timmen
  • 1-4 helgfria vardagars leveranstid
  • Levereras av en av våra Stadium Partners
Vi har många modeller att välja på här på Stadium. Här hittar du fler produkter från GIRO