Member Days! 25% rabatt för dig som är eller blir medlem.*

Erbjudandet gäller på stadium.se och i Stadiums butiker t.o.m. kl. 23:59 den 26/10 2020 för dig som är medlem. Erbjudandet gäller på ordinariepriser, dock ej på cyklar, studsmattor, SUP, elektronik, varumärket EXIT eller produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av presentkort, föreningsprodukter, vid betalning av Stadium Sports Camp, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. För att ta del av medlemserbjudandet på stadium.se behöver du vara inloggad.

Giltigt t.o.m. 2020-10-26

Member Days! 25% rabatt för dig som är eller blir medlem.* Villkor
Ny
313794103101, NFXS +LENS, DRAGON, Detail
1

DRAGON nfxs +lens

1499:-
-25% för medlemmar t.o.m 26/10
ONE SIZE
1-4 helgfria dagars leverans
365 dagars öppet köp
Fri retur i butik*
Betala med:
Stadium
 • Beskrivning

  Goggles med båglös design och cylindrisk lins som är försedd med effektivt imskydd, 100% UV-skydd och LumaLens-teknik för att optimera färgtoner i terrängen. Linsen är dessutom resistent mot repor, vatten, olja, damm och smuts. Skidglasögonen är välventilerade och passar bra ihop med hjälm, och har tre lager foam med mikrofleecefoder mot ansiktet för bekväm passform. Remmen med silikon på insidan ser till att de sitter stadigt på plats. Linsguide: Bågen/färgen SPLIT/LL BLUE ION kommer med spegellinsen Lumalens Blue Ionized som passar för soligt väder (23% ljusgenomsläpp), samt extralinsen Lumalens Amber som passar för snöigt och mulet väder (54% ljusgenomsläpp). Bågarna/färgerna SPLIT/LL RED ION och CORDUROY/LL RED IO kommer båda med spegellinsen Lumalens Red Ionized som passar för soligt väder (23% ljusgenomsläpp), samt extralinsen Lumalens Rose som passar för snöigt och mulet väder (36% ljusgenomsläpp).

  • Goggles
  • Senior
  • Imskyddad cylindrisk lins med brett synfält
  • LumaLens; kontrasthöjande lins
  • Bra hjälmkompatibilitet
  • 100% UV-skydd
  • Bra ventilering och skön passform
  Behöver du hjälp?
  Läs vår guide och lär dig välja rätt skidglasögon.

  Art. nummer: 313794103

  DRAGON SPORT SNOWBOARD Goggles ALPINUTRUSTNING Goggles ALPINT Skidglasögon SNOWBOARDUTRUSTNING Goggles

 • Hitta i butik
  Produkten finns inte i butik just nu.
 • Erbjudande
  -25% för medlemmar t.o.m 26/10
  Medlemsdagar! Just nu får du som är eller blir medlem 25% rabatt*. Du behöver logga in för att få rabatten som även gäller i Stadium-butik. Erbjudandet gäller inte på medlemspriser, rea, EXIT, studsmattor, SUP-brädor, cyklar, elektronik, produkter som skickas från våra samarbetspartners eller produkter som ingår i vårat föreningssortiment.
 • Recensioner
Märket Dragon gjorde sig först kända som skapare av innovativa och stilsäkra solglasögon, men expanderade snabbt in på marknaden för skidglasögon. Hela tiden har Dragons filosofi varit att utarbeta sina produkter i nära samarbete med åkare och ligga i den absoluta frontlinjen när det har gällt utvecklingen av både funktion och stil. Dragon var till exempel först med kantlösa goggles.