Member Days! 25% rabatt för dig som är eller blir medlem.*

Erbjudandet gäller på stadium.se och i Stadiums butiker t.o.m. kl. 23:59 den 26/10 2020 för dig som är medlem. Erbjudandet gäller på ordinariepriser, dock ej på cyklar, studsmattor, SUP, elektronik, varumärket EXIT eller produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av presentkort, föreningsprodukter, vid betalning av Stadium Sports Camp, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. För att ta del av medlemserbjudandet på stadium.se behöver du vara inloggad.

Giltigt t.o.m. 2020-10-26

Member Days! 25% rabatt för dig som är eller blir medlem.* Villkor
Ny
313014104101, CONTOUR +LENS, GIRO, Detail
313014104101, CONTOUR +LENS, GIRO, Detail
313014104101, CONTOUR +LENS, GIRO, Detail
1
2
3

GIRO contour +lens

2499:-
-25% för medlemmar t.o.m 26/10
NO SIZE
1-4 helgfria dagars leverans
365 dagars öppet köp
Fri retur i butik*
Betala med:
Stadium
 • Beskrivning

  Contour är goggles med mycket brett synfält tack vare ny Vivid-lins med torisk form och optik från Zeiss. Med Contours Expansion View Technology+ och Vivid-objektik passar de utmärkt för alla aktiviteter på berget och i parken. Countour har också EVAK-ventilationssystem som motverkar imma och försämrad syn. I linsen finns ett infrarött Vivid-skikt för lågt ljus och ökad kontrastverkan. Linsen har även magnetiskt fäste för snabba byten. Linsguide: Färgen/bågen BLK WM - VIVID EMB kommer med linsen Vivid Ember som är en allround-lins och som fungerar från mulet väder till solsken (35% ljusgenomsläpp). Färgen/bågen BLK MONO - VIVID O kommer med linsen Vivid Onyx som passar bra i solsken och ljusa förhållanden (14% ljusgenomsläpp). Färgen/bågen MIDNIGHT LOOP - VI kommer med linsen Vivid Copper som är en allround-lins och som fungerar från mulet väder till solsken (18% ljusgenomsläpp). Färgen/bågen WHITE ALPS - VIVID kommer med linsen Vidid Pink som passar för halvklart väder (cat. 2 med 32% ljusgenomsläpp). Färgerna/bågarna BLK WM - VIVID EMB, BLK MONO - VIVID O, MIDNIGHT LOOP och WHITE ALPS har alla extralinsen Vivid Infrared som passar bra för dåliga siktförhållanden och flatljus (62% ljusgenomsläpp).

  • Goggles
  • Senior
  • Båglös design (EXV+)
  • Magnetiskt linsfäste för snabba byten
  • Trelagers foam med lager av mikrofleece
  • Sömlös kompatibilitet med alla Giro-hjälmar
  • OTG-modell; passar över vanliga glasögon
  • Extralins medföljer
  Behöver du hjälp?
  Läs vår guide och lär dig välja rätt skidglasögon.

  Art. nummer: 313014104

  SPORT SNOWBOARD Goggles ALPINUTRUSTNING Goggles ALPINT Skidglasögon GIRO

 • Hitta i butik
  Produkten finns inte i butik just nu.
 • Erbjudande
  -25% för medlemmar t.o.m 26/10
  Medlemsdagar! Just nu får du som är eller blir medlem 25% rabatt*. Du behöver logga in för att få rabatten som även gäller i Stadium-butik. Erbjudandet gäller inte på medlemspriser, rea, EXIT, studsmattor, SUP-brädor, cyklar, elektronik, produkter som skickas från våra samarbetspartners eller produkter som ingår i vårat föreningssortiment.
 • Recensioner