Mid season sale! Upp till 40% rabatt på mängder av varor

Mid season sale! Upp till 40% rabatt på mängder av varor ShoppaVisste du att du kan maximera dina löparskors komfort med hjälp av rätt snörning? Med hjälp av rätt snörteknik kan du förhindra smärta i fotens sidor, överdel och tår - men också förhindra att skon glappar i hälen eller glider runt genom att ge rätt stöd. Spana in våra tips på 5 olika snörtekniker att prova på innan du ger dig ut i löpspåret.

1. Trycker skorna mot överdelen av foten?
Minska trycket på ovansidan av foten genom att knyta så här: Trä i skosnöret i sick sack genom de två nedersta hålen. Trä därefter i snörena på de övre hålen, men på samma sida. Trä sedan i sick sack genom de översta hålen.

2. Gör det ont på sidorna på främre delen av foten?
Ge den främre delen av foten mer plats genom att knyta så här: Trä skosnöret genom det första hålen, enbart genom sidorna. Knyt sedan som vanligt genom de resterande hålen.

3. Får du lätt ont i tårna?
Ge tårna mer utrymme genom att knyta så här: Börja med att trä på skosnörena genom de första hålet, och se till att det skosnöret är längre på en av sidorna. Trä den längsta sidan av skosnöret diagonalt från stortån till toppen. Trä den andra delen som vanligt i sick sack.

4. Glider foten runt i skon?
Ge foten bättre stöd och komfort genom att knyta så här: Trä i sick sack genom de nedersta hålen. Vid mitten av skon, trä skosnöret genom hålet och tillbaka genom samma hål så att du får två öglor. Därefter trär du skosnöret igenom öglan på motsatt sida och drar åt. Fortsätt sedan att knyta sick sack till toppen av skon.

5. Glappar skorna i hälen?
Ge dina anklar och hälar bättre stöd genom att knyta så här: Knyt som vanligt ända upp till det näst sista hålet på skon. Trä sedan skosnöret igenom de sista hålet på samma sida så att det blir två öglor. Trä därefter igenom skosnöret på motsatt sida och dra åt.