På stadium har vi alltid fri hemleverans på ordrar över 299:-* Läs mer

Sommarens roligaste aktivitet
- Stand Up Paddleboard


Sugen på att träna din balans i sommar? Stand Up Paddleboard är en perfekt vattenaktivitet för varma sommardagar!

Motionera på vattnet i sommar
Med en Stand Up Paddleboard under fötterna blir träningen både rolig, utmanande och svalkande. Paddla dig fram på ditt alldeles egna sätt, i ditt eget tempo, en fröjd för dig som gillar vattenaktiviteter. SUP har även vuxit fram till en av de största vattensporterna i världen under de senaste åren.

Att paddla med en Stand Up Paddleboard, eller SUP som det också kallas, innebär att man står på en stor bräda och paddlar med en paddel. Att SUP-paddla är en härlig motionsform där man lär sig att koncentrera hela kroppen i och med det instabila underlaget. Väl på surfbrädan tränar man såväl styrka som balans i hela kroppen samtidigt som det ger optimal magträning.

SUP


Goda träningsresultat i all ära men SUP-paddling är också extremt kul! Använd brädan för lek, yoga-träning eller varför inte som fiskebåt? I vårt sortiment hittar du brädor från Kona, Yster SUP och Coral som erbjuder såväl uppblåsbara som hårda brädor för alla typer av paddlare. SUP:arna finns dessutom i en rad olika modeller anpassade för olika användningsområden så oavsett om är ute efter motion, sinnesro eller vattenlek finns en bräda som passar just dig.


Vidare till hela vårt SUP-sortiment