På Stadium har vi alltid fri frakt på ordrar över 399:-* Läs mer

Sommarens roligaste utomhusträning

Utomhussport och -aktiviteter hör sommaren till. Passa på att prova något du aldrig gjort förut! Här följer tre tips på säsongens utomhusfavoriter.

Paddla kanotför kropp och sinne
Att paddla kanot ger både allsidig träning och en naturskön upplevelse. Du aktiverar hela kroppen, inte minst rygg och mage, samtidigt som det är en rejäl pulshöjare.

Paddla ensam eller tillbringa en heldag till sjöss tillsammans med en vän. Vad kan vara härligare en varm sommardag? Glöm inte solskyddsfaktor och flytväst!


Volleyboll perfekt strandaktivitet
Maximera strandvistelsen eller parkhänget med en volleybollmatch. Förutom att det är roligt och socialt, ger det också bra träning för framförallt axlar, rygg, bröst och lår.


Spelar ni på stranden fungerar sanden stötdämpande vilket minimerar risken för skador. En annan fördel är att ni kan ta ett svalkande dopp efter en svettig match.


Vindsurfingupplev sol, vind och vatten
Vindsurfing är en kombination av segling och surfing. Här utmanar du hela kroppen i kondition, styrka, balans och stabilitet – och framförallt har du väldigt roligt!


Det finns en uppsjö vindsurfingskolor runt om i Sverige som hjälper dig att komma igång. Garanterar många skratt, pirr i magen och minnen för livet.