På Stadium har vi alltid fri frakt på ordrar över 399:-* Läs mer

Så packar du semesterväskan

Planering är ledordet för det är lätt hänt att det åker ner för mycket i semesterväskan av bara farten. Checklista, dagliga outfits och semesterns "must haves" – vi delar med oss av våra bästa packningstips!

Välj en mindre väska

Använd inte den väskan som rymmer hela garderoben utan ta en mindre väska och du kommer automatiskt packa lättare. Du slipper bära tungt, åka på att betala övervikt och du spar tid när du har färre alternativ att välja mellan.

Multifunktionalitet

Ett smart tips är att välja en snygg kylväska som även går att använda som en väska. Den kan användas till förvarning av prylar på resan, sen för att hålla mat och dryck kall på stranden.

Revolution, Cooler bag, 199 kr

Checklistan

Listor är alltid en bra väg att gå. Packlistan hjälper dig att få med dig allt viktigt både till och från resan. Dela upp listan i olika kategorier såsom teknik (surfplatta, laddare, adapter mm.), dokument (biljetter, pass etc.), kläder och andra nödvändigheter. Ta med packlistan för att checka av att du får med dig allting hem.

Dagliga outfits

Planera varje dags outfit och lägg i olika påsar så slipper du lägga onödig tid på att välja kläder. Håll ordning i väskan, använd smarta packfodral och sidofack för att strukturera upp i väskan.

Res bekvämt!

Glöm inte att packa ner: öronproppar, nackkudden, ögonbindel och portabel laddare för en bekväm resa. Ta även med en extra tröja eller sjal då det lätt blir kallt när du sitter länge i en bil, buss, eller på ett flygplan.

Semesterträning

En rolig och omåttligt populär aktivitet på semestern är att köra strandtennis, riktigt bra träning och hjälper till att underhålla hela familjen under resan. Väl värt sin plats i väskan. Revolution, Beach Tennis, 99,90 kr.

”Must haves”

Nummer 1 i allas packning under sommaren är solcreme, oavsett resmål.

Nummer 2 i allas packning är ett första hjälpen-kit. Plåster, bandage, sårtvätt och brännskadegel exempelvis.