På Stadium har vi alltid fri frakt på ordrar över 399:-* Läs mer

Roligaste sporterna för dejten

Alla hjärtans dag väntar runt hörnet, skippa restaurangbesöket och sporta tillsammans istället!

Alla hjärtans dag är en dag många associerar med röda rosor, tända ljus och choklad - men vem har sagt att det inte kan vara en dag för att sporta loss tillsammans med den man tycker om? Träning och romantik kan faktiskt vara en utmärkt kombination. Här är våra bästa tips på sporter för alla hjärtans dags-firandet:

Långfärdsskridskor
Att åka långfärdsskridskor över glasklara isar en solig vinterdag är en härlig naturupplevelse som verkligen tål att delas tillsammans med någon. Förutom att det är en perfekt dagsutflykt är det också en fantastisk träningsform som är skonsam för både kropp och själ. Packa en matsäck full med godsaker och varma drycker och mysfaktorn är garanterad. Flyg fram över isarna och bli såväl rosig om kinderna som trött i benen och stanna till för en fikapaus på isen.

Squash
Squash är en konditionskrävande – men extremt rolig sport med extra allt! Här gäller det om att vara snabb på fötterna, uppmärksam och få till bra sving i slagen. Lättare sagt än gjort? Nä, squash är perfekt för såväl den erfarne racket-sportaren som nybörjaren med vinnarskalle. Det enda man behöver ha med sig är ett racket, och för dig som inte har ett finns det oftast att hyra på squash-hallen.

Klättring
Kombinera höjd, spänning och träning – åk och klättra tillsammans! Klättring är en rolig och spännande träningsform som inte kräver någon vidare förkunskap. Klättra fritt eller låt en instruktör guida er uppför klätterväggen. Utmana er själva och era klätterkunskaper på hög höjd och ni kommer garanterat ha en härlig adrenalin-kick när ni kommer ner sen.

Längdskidåkning
Åk ut till närmsta längdspår för en härlig dag i spåret. Här kan ni njuta av tystnaden, glidet under fötterna och den friska luften – samtidigt som ni kan utmana varandra på en sträcka efter era önskemål. Bry dig inte om tekniken inte är på topp – själva åkningen är upplevelsen snarare än finessen. Och när mjölksyran tar på, stanna upp vid en mysig fikaplats för en kopp varm choklad – eller varför inte blåbärssoppa i äkta vasalopps-stil?