Sänkta priser på det barnen behöver just nu! Till erbjudandet


Discover - Mer läsningSommarens roligaste aktivitet – Stand Up Paddleboard
Sugen på att träna din balans i sommar? Stand Up Paddleboard är en perfekt vattenaktivitet för varma sommardagar! Vi har pratat med Jan Strindler, vd på Kona Sports, om vad man ska tänka på.
6 vandringsleder för hela familjen
Upptäck vad den svenska naturen har att erbjuda i sommar. Här är sex vandringsleder från norr till söder – som passar hela familjen.
5 semestertips i Sverige
Är du sugen på att resa i vårt avlånga land? I år är det många som tänker passa på att hemestra och det finns många pärlor att upptäcka för både dig som söker rekreation och för dig som vill ha fartfyllda äventyr. Vi tipsar om fem härliga aktiviteter och destinationer i Sverige!
Miniguide till vår unika allemansrätt
Bada, vandra, tälta, cykla, fixa picknick. Ta chansen i sommar att njuta av vår världsunika allemansrätt –detta gäller när du är ute!
10 tips för dig som ska tälta i sommar
Friluftsliv och vandring är något som lockar många under sommarmånaderna. Det finns några enkla saker du kan tänka på för att göra tältning till en riktigt härlig upplevelse!
Allt du behöver för en lyckad vandring
Ska du iväg och vandra på någon av alla fina vandringsleder ? Vi vet vad du behöver för att vandringen ska bli en skön och rolig upplevelse. Vi tipsar dig om rätt funktionskläder, skor och ryggsäckar .
Prepping: Så förbereder du dig för en kris
Hur länge skulle du klara dig om betalkorten, elen eller vattnet skulle sluta fungera? En växande grupp i samhället är prepparna som förbereder sig för just detta. Men vad behöver man egentligen om krisen skulle komma?
Tips: Så kommer du ut i naturen
Mossa, stubbar och trollsländor. Är du en person som längtar ut i skog och mark och skulle vilja tillbringa mer tid där? Här kommer några tips som förhoppningsvis kan sänka tröskeln att ge sig ut.
Outdoor Cooking
Four easy recipes for outdoor life
High five!
71