Part of Stadium Group
Handla mer och få rabatt! Handla mer och få rabatt!


Magazine - TräningsinspirationFotbollens historia
Fotbollen har älskats och spelats sedan 1800-talet. Vi reder ut en rad viktiga milstolpar och händelser i fotbollens historia.  
Rätt sko för terränglöpning
Löpning som motionsform går att variera i alla möjliga former och svårighetsgrader. En av de hetaste formerna av löpning just nu är terränglöpning. Vi ger dig allt du behöver ha koll på för att komma igång.
Tips: Så hjälper du barnen att bli aktiva
Det är lättare sagt än gjort att aktivera sina barn. Vi frågade organisationen Generation Pep om tips för hur man får in mer rörelse i vardagen.
5 anledningar till intervallträning
Intervallträning är en svettig, varierande och rolig träningsform med många fördelar. Vi ger dig 5 anledningar att testa denna träningsform.
Hitta inspirationen till att börja springa
Drar du dig för att ge dig ut i löpspåret? Vi hjälper dig få igång motivationen med hjälp av enkla medel som gör löpningen roligare.
10 löptips inför årets lopp
Det finns några viktiga saker att tänka på för att du ska prestera ditt allra yttersta under ett lopp, utöver finslipad löpteknik och regelbunden löpträning. Här är checklistan för ett lyckat lopp!
Förberedelser inför Vätternrundan
Den 14-15 juni går världens största cykelmotionslopp av stapeln. Stadium är en stolt sponsor av loppet och vi har samlat de bästa tipsen inför Vätternrundan 2019.
9 positiva effekter av löpning
Löpning  är en väldigt bra och hälsosam träningsform. Vi tipsar om 9 olika anlendingar till att leta fram dina löparskor och börja springa!
Sista rycket inför Vasaloppet
Maxa slutspurten med hjälp av träningscoachen Catarina Henriksson.
High five!
109