Part of Stadium Group
20% på hela juniorsortimentet! Gäller alla priser. 20% på hela juniorsortimentet! Gäller alla priser. Shoppa

Träningsresor 2017

Lämna gymmets trygga vrå för en stund och njut av din favoritträning i nya, inspirerande miljöer. Vi ger dig tipsen på de bästa träningsresorna 2017.

Trots att det är under vinterhalvåret vi behöver den friska luften som allra mest är utomhusträning under vinterns mörka månader något många undviker. Åk på en träningsresa istället, och hitta motivation och träningsglädje i de mest fantastiska miljöerna.

Cykling på Teneriffa
Teneriffa är platsen med de långa, varierade landsvägarna och makalösa vyerna – perfekta för cykelentusiasten. På Teneriffa hittar du härliga utmaningar då landskapets terräng bjuder på branta stigningar i växlande natur på sydsidan och kala lavalandskap i norr.

Landskapet passar såväl för motionscyklaren som för mountinbike- eller racercyklaren, då man kan välja underlag beroende på vilket svårighetsgrad man vill ha. Här finns utmanande höjder och varierande terräng som passar den erfarne cyklisten som hand i handsken. Och vill du utmana dig till max är stigningen upp till vulkanen Teide en av höjdpunkterna. Till Teneriffa reser många tävlingscyklister för att träna höghöjdsträning, så här finns stora möjligheter att träna precis som proffsen.

När du vill ta en paus från cyklingen finns också en rad härliga avstickare. Cyklar du på södra sidan exempelvis hittar du härliga badstränder och mysiga restauranger runt varje hörn.

Längd- eller alpinåkning i Bad Gastein
Den österrikiska alp-pärlan Bad Gastein är ett klassiskt vinterparadis med makalös natur. Hit åker vintersportare från hela världen, nybörjare som proffs för att susa förbi på milslånga längdspår eller nerför höga pistar.

Bad Gastein sträcker sig över totalt fem skidområden som bjuder på fantastisk skidåkning för alla skidåkare - oavsett nivå. Här finns de över 45 km långa skidspår för både klassisk skidåkning som skate. I Bad Gasteins längdsskidskola finns också möjlighet att pröva skidskytte för den som vill utmana sin längdåkning. Här finns också högalpin terräng för den som vill ha fart. Här ligger nämligen skidåkningen på upp till 2700 meters höjd med massor av välpreparerade pister med fantastisk utsikt.

Bad Gastein är också en utmärkt semesterort när du vill ta en paus från åkningen. Här finns det mesta du kan förvänta dig av en alpin-ort i världsklass!

Yoga och mindfullness, Grekland
Den grekiska ö-världen är inte bara vacker och vimlar av härliga mat- och kulturupplevelser, det är också en avslappnande miljö som gör gott för kropp och själ. Här myllrar det av vackra, stillsamma platser för den som vill utföra yoga eller mindfullness.

Yoga-resor har blivit allt vanligare då många åker söderut för de varma klimatet och de rogivande miljöerna. Att utöva yoga eller mindfullness-meditation i inspirerande miljöer kommer garanterat ta upplevelsen till nya nivåer! På flera platser i Grekland anordnas hälso-veckor, yoga- och mindfullness-kurser. Lär dig av proffsen och låt den avslappnande miljön göra sitt.