Member Days! 25% rabatt för dig som är eller blir medlem.*

Erbjudandet gäller på stadium.se och i Stadiums butiker t.o.m. kl. 23:59 den 26/10 2020 för dig som är medlem. Erbjudandet gäller på ordinariepriser, dock ej på cyklar, studsmattor, SUP, elektronik, varumärket EXIT eller produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av presentkort, föreningsprodukter, vid betalning av Stadium Sports Camp, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. För att ta del av medlemserbjudandet på stadium.se behöver du vara inloggad.

Giltigt t.o.m. 2020-10-26

Member Days! 25% rabatt för dig som är eller blir medlem.* Villkor


Discover - Podd
Säsong 4 av Konditionspodden sänds i samarbete med Stadium. Här samtalar elit-triathleten och träningsgurun Oscar Olsson med moderatorn Frida Zetterström om konditionsträning. Med inspirerande innehåll och gäster så motiverar podcasten till träning och ger verktygen för att nå resultat.

Avsnitt

S4:A29 - Apr 16, 2020

I veckans avsnitt hälsar vi på hemma hos Maurten, det unga och raketsnabba nutritionsföretaget som med sina forskningsbaserade produkter rör om på marknaden. Vi går igenom allt från molekylbaserat innehåll till traditionell kolhydratsladdning och får lära oss om vad som egentligen är hemligheten för maxat näringsintag under prestation. Dessutom avslöjar vi Oscars roll som försökskanin i labbet.

S4:A28 - Apr 9, 2020

I veckans avsnitt går vi igenom grunderna i den unga, men snabbt växande sporten SWIMRUN! Vilken utrustning behövs, hur tränar man enklast och hur är det egentligen att springa i blöta skor? Vi reder ut begreppen och vissa av oss byter till o med om i sändning... Du hör ju själv, detta avsnitt vill du inte missa!

S4:A27 - Apr 2, 2020

Ur kriser föds kreativitet och livsavgörande beslut. Veckans gäst är en av Sveriges allra främsta elitcyklister som, liksom alla andra, befinner sig i pausläge pga Corona. Men det är inte första gången som karriären ofrivilligt gjort en tvärnit för Richard Larsén. Om den erfarenheten och om fantastiska framgångar, magiska spurtdueller och tuffa träningspass handlar veckans avsnitt – vi träffar Richard Larsén!

S4:A26 - Mar 26, 2020

Att jobba hemifrån behöver givetvis inte betyda att du skippar träningen. I veckans avsnitt bjuder Oscar på ett enkelt och effektivt träna-hemma-pass och i sedvanlig ordning använder han Frida som försökskanin. Vi flyttade helt enkelt ut ur poddstudion, körde igenom passet från start till mål - och bandade hela härligheten. Så, på med träningskläderna och skruva upp volymen - svett och glädje utlovas!

S4:A25 - Mar 19, 2020

Stressfrakturer och nedträning, som drabbar många konditionsidrottare, kan vara ett resultat av RED-S (relative energy deficiency in sports) och ytterligare ett vanligt förekommande symptom är menstruationsstörningar. Om detta, och om mens och träning generellt, får vi lära oss mer om o veckans avsnitt då vi gästas av förlossningsläkare och gynekolog Nina Wolmesjö.

S4:A24 - Mar 12, 2020

För första gången på amerikansk mark anordnades nyligen en ÖtillÖ swimrun world series-tävling och Konditionspoddens Oscar Olsson stod givetvis på startlinjen. I dagens avsnitt får vi en fullständig race report från ÖtillÖ Catalina och vi tittar närmare på tävlingens bakgrund och sportens framtid med grundaren Michael Lemmel. Dessutom stämmer vi av hur loppet gick för träningsprofilen Jonas Colting och får ta del av den nakna sanningen om racet från Oscars tävlingspartner Fredrik Axegård.

S4:A23 - Mar 5, 2020

I ett rejält snökaos gav sig Programledar-Frida iväg på Vasaloppsäventyret med Producent-Niklas vid sin sida och mikrofonen i högsta hugg. I dagens avsnitt får vi följa med från förberedelserna vid frukost via uppladdning i spåret, logistik-planering, vallaexperter och kö-kaos ända in i mål i Mora!

S4:A22 - Feb 27, 2020

Emil Persson har efter en supersäsong seglat upp som ett av de allra hetaste namnen i kommande toppstrid i Vasaloppet 2020. I veckans avsnitt tar vi tempen på hans dagsform och får höra allt om hur han lägger upp både loppet och förberedelserna innan. Dessutom stämmer vi såklart av med både Oscar och Frida om status inför stundande utmaningar!

S4:A21 - Feb 20, 2020

Med drygt en vecka kvar till Vasaloppet för Frida och VM-kval i Swimrun i Catalina, USA för Oscar är det hög tid att TOPPA FORMEN! Vi går igenom vilka förberedelser som bör göras, vilka fallgropar som skall undvikas och framför allt vilka träningspass som måste genomföras!

S4:A20 - Feb 13, 2020

En av Sveriges bästa mountain bike cyklister Emil Lindgren gästar konditionspoddens studio idag och pratar bland annat om att vara lagom driven i sin träning, hur han blivit en av de bästa svenska mountain bike cyklister genom tiderna och att ta tag i saker så snabbt man bara kan.

S4:A19 - Feb 06, 2020

Hur ska man egentligen äta när man tränar? Oscar och Frida tar ett rejält tag kring det här med kost och träning. Måste man äta kött? Måste man äta grönsaker? Svaren på allt du undrar utlovas i veckans avsnitt! Och så uppdaterar vi oss såklart kring både träningsveckor och födelsedagskalas.

S4:A18 - Jan 30, 2020

Det har inkommit önskemål om ett avsnitt om grunderna inom konditionsträning, och vad får ni då? Jo, precis just det! Oscar och Frida avhandlar ALLT om konditionsträning och hur man blir riktigt, riktigt, trött efter ett pass. Dessutom får vi precis som vanligt inblick i en träningsvecka som varit snökantad för Frida och nästintill bisarr för Oscar.

S4:A17 - Jan 23, 2020

Fridas Vasalopp närmar sig som bekant, men hon har varken skidor eller mil i kroppen. Därför tar hon med sig Oscar till Stadiumbutiken i Sisjön och kidnappar butikssäljaren David för en ordentlig genomgång av sortimentet. Allt från mössa till pjäxa ska nu inhandlas i spurttempo!

S4:A16 - Jan 16, 2020

Det är som bekant januari, och gymkortsförsäljningen slår som vanligt i taket. Oscar och Frida tar sig an det här med nystarter - Varför brukar inte den nyfunna träningseuforin sitta i längre än ett par veckor? Och hur ska man göra för att lyckas med sin nystart? Och så tar vi självklart tempen på Vasaloppsformen i Fridas träningsvecka, som den här veckan bland annat innehåller en thailändsk pool.

S4:A15 - Jan 9, 2020

Nytt år och nytt avsnitt av Konditionspodden! Frida och Oscar tar sig an det vi har på oss när vi tränar. Vi möter Anna Eén Nilsson, senior designer på Stadium, och snackar om den rena modeaspekten av våra träningsplagg. Och så ringer vi upp hennes kollega Daniel Eklund som lär oss allt som finns att lära om träningsplaggen ur ett funktionsperspektiv.

S4:A14 - Dec 19, 2019

Frida och Oscar djupdyker i Adventure Racing med stjärnarn Staffan Björklund. Det snackas om allt från sömn till Staffans före detta stjärnstatus som ungdomshockeyspelare. Och så avhandlar vi ett skidlopp som får Fridas Vasalopp att kännas som en kafferast.

S4:A13 - Dec 12, 2019

Vi återvänder till Stadiumbutiken i Barkaby, den här gången med helt nya gäster. Bland annat möter vi Olle som har åkt Vasaloppet 46..eller är det 57 gånger.. eller mer? Vi snackar också energi med Thomas Bylon från Enervit och JA! Klart ni får en uppdatering om Fridas träningsvecka!

S4:A12 - Dec 05, 2019

Hur hänger egentligen hållbarhet och träning ihop? Det ser vi till att svara på med assistans från Stadiums sustainability manager Catrine Marchall. Och så bjuder vi såklart på en efterlängtad uppdatering av den nya följetången - Fridas träningsvecka!

S4:A11 - Nov 28, 2019

Frida och Oscar får ett efterlängtat besök av träningsgurun Monika Björn och snackar klimakteriet, vinterbad och träning i alla dess former. Och så bjuds vi på en uppdatering kring Fridas Vasaloppsuppladdning.

S4:A10 - Nov 21, 2019

Vi livepoddar från Stadiumbutiken i Barkaby och bjuder bland annat på valla- och träningstips med vår kompis Mattias Svahn. Dessutom får ni möta Oscar i hans allra svettigaste form.

S4:A9 - Nov 14, 2019

I veckans avsnitt lämnar vi poddstudion i Göteborg och blir istället hembjudna till Peter Jihde i Stockholm!

Jihde förklarar varför träning är viktigt som diabetiker, men även vad man bör hålla extra koll på när man tränar som diabetiker. Förutom det befinner vi oss i Stadiums butik i Barkarby och pratar med Mattias Svahn om Vasaloppet.

S4:A8 - Nov 7, 2019

Vi snackar mental träning med Lasse Evertsson, som sitter på 25 års erfarenhet av att lära elitidrottare hur man jobbar både med kroppen och huvudet. Dessutom fortsätter överraskningarna för Frida, den här veckan har hon fått paket!

S4:A7 - Oct 31, 2019

Grundaren av ultrapopulära Lonesome Runners, Fredric Askerup, gästar podden och berättar om hur allt började, och om hur man mitt i ålderskrisandet kan hitta både ett community på Facebook och en passion för löpning. Dessutom får Frida sitt livs överraskning. Blir hon glad? Nja.

S4:A6 - Oct 24, 2019

S4:A5 - Oct 17, 2019

S4:A4 - Oct 10, 2019

Oscar ger svar på en lyssnarfråga om sitt deltagande i UltraTri Sweden 2014 och podden gästas av den otroliga multisportaren Marika Wagner som berättar om hur hennes passion för utesporter med extrema distanser började.

S4:A3 - Oct 3, 2019

I detta avsnitt får vi höra hur det gick för Oscar på Klarälvsloppet. Vi ringer upp Marcus Jönsson på Swenor för att få vet vad som är viktigt att tänka på när man väljer rullskidor och vad Frida ska ha för rullskidor när hon ska åka rullskidor för första gången...

S4:A2 - Sep 26, 2019


S4:A1 - Sep 19, 2019

Vi är ÄNTLIGEN tillbaka efter sommaren. Med oss för att fira återkomsten har vi superatleten Adriel Young, som flyttat från en varm Bondi Beach till ett inte riktigt lika varmt Göteborg. Vi snackar swimrun, ö till ö och recappar sommarens träningsschema.