Singles Day 2023 på Stadium

Vi hjälper dig att skämma bort dig själv på världens största shoppingdag och firar alla singlar med fantastiska erbjudanden på massor av varor. Leve alla singlar - och alla icke-singlar med!

Vad är Singles Day?
Kan en spontan idé som uppstår bland några studenter på ett universitet någonstans växa till att bli världens största shoppingdag? Javisst, det är exakt vad som var upphovet till Singles Day. Studenterna som studerade vid Nanjings universitet i Kina tyckte att det behövdes någonting som alternativ till Valentines Day - dagen som hyllar tvåsamhet. Varför inte hylla alla som är singel? Så studenterna började fira Singles Day, ursprungligen mest riktat till killar utan partner. Men det som började som en enkel tradition på Nanjings universitet växte och kom att både omfatta både singel-tjejer och ge företag och butiker en möjlighet att komma med fina erbjudanden. Och i dag är Singles Day shoppingdagen framför andra - inte bara i Kina utan i hela världen,

Varför firas Singles Day den 11 november?
Förklaringen till varför studenterna på Nanjings universitet valde den 11/11 som Singles Day är både enkel och genial. Ettorna ser ut som fyra personer som står ensamma, men som ändå utgör en grupp. Så att välja just detta datum ger en fin visuell illustration av vad Singles Day handlar om. Att vara singel är ju inte alls detsamma som att vara ensam.

Måste man vara singel för att fynda på Singles Day?
Singles Day är för alla. Singel, sambo, särbo, gift eller något annat - de erbjudanden vi har är för människor i eller utanför alla tänkbara relationer. Så om du vill fynda sportkläder eller sportutrustning till dig själv eller någon annan, så kommer du att hitta många fantastiska erbjudanden på Singles Day 2022, både på Stadium.se och i våra fysiska butiker.