Höstens roligaste löparevent.

Söndagen den 22 oktober kickar vi igång Stadium Night Run på Stockholms Stadion. Ett inspirerande och roligt löparevent som passar alla. Oavsett om du springer flera gånger i veckan, vill springa ditt allra första lopp eller vill börja att löpträna, vågar vi påstå att detta är ett event du inte vill missa.

Fem kilometer löparglädje genom Stockholms höstmörker, kantad av upplevelser och ljusshower. Passa även på att träffa representanter från ledande varumärken som visar upp och tipsar om produkter för höstens och vinterns löpning. Missa inte heller produkttester, giveaways, att träffa inspirerande löparprofiler och uppvärmning med Runacademy.Ta med hela familjen.

Stadium Sports Camp Run är loppen för de yngre löparna. Det går inte på tid – här är fullt fokus på att delta, göra sitt bästa och ha riktigt kul. Precis som löpning alltid borde vara. Inne på Stadion hittar ni också Stadium Sports Camps Activity Town med en massa roliga aktiviteter för barn i alla åldrar. Bland annat kommer Friends finnas på plats och uppmuntra alla att sprida glad stämning till de som springer. Där kan alla barn kan göra sin egen heja-flagga för att heja fram sina kompisar, familj eller sig själv.

Vad är Stadium Sports Camp? Det är Sveriges största sport- och upplevelseläger, baserat i Norrköping, för barn mellan 7–14 år. Läs mer om lägret på stadiumsportscamp.se.


Anmälan
Anmälan är öppen! Som Member kostar Night Run 5K 100:- (Ordinarie pris 200:-) - Stadium Sports Camp Run är gratis för Members (Ordinarie pris 50:-). Du hämtar din Memberkod på Mina Sidor under Mina erbjudanden.

Stadium Sports Camp Run är fullbokat

Leverantörer på plats.