Slutrea! Halva reapriset på utvalda favoriter från sommarrean*

Erbjudandet gäller på utvalda produkter på stadium.se och i Stadiums butik. Rabatten är redan avdragen på stadium.se, nedsatt pris gäller. I butik dras rabatten av i kassan. Kan ej kombineras med andra erbjudanden och rabatter.

Slutrea! Halva reapriset på utvalda favoriter från sommarrean* Till rean


Tillsammans sätter vi Sverige i rörelse

Endast två av tio barn når den rekommenderade mängden av fysisk aktivitet. Både skärmtid och stillasittande ökar hos barn och ungdomar i hela landet. Det framgår i Generations Pep:s Pep-rapporten 2021 som undersöker Coronapandemins påverkan på barns hälsa. Därför introducerar vi Löparveckan 19-25 april, med målet att sätta hela Sverige i rörelse.

Så här går det till

Registrera dig på appen Twiik (mer info längre ner). Varje löprunda som är 1 km eller längre räknas som en aktivitet. Ju fler personer som du får med på tåget, desto mer bidrar du till vårt mål, att dela ut så många gratisplatser som möjligt till Stadium Sports Camp 2022. Platserna går till barn och ungdomar som annars inte har den ekonomiska möjligheten att delta.

Nivå 1

upp till 6 000 löpare
Summa från Stadium: 50 000 kr

Nivå 2
6 001 - 9 000 löpare
Summa från Stadium: 75 000 kr

Nivå 3
9 001 - 14 999 löpare
Summa från Stadium: 100 000 kr

Nivå 4
15 000 löpare eller fler
Summa från Stadium: 150 000 kr

Genom att delta kan du även vara med och vinna fina priser, som startplatser till Stadium Spring Series, skor från Saucony, startplatser till Lidingöfemman och olika platser till Runacademys kurser. Så häng på nu! Tillsammans sätter vi Sverige i rörelse.

Logga dina träningspass i Twiik

1. Ladda ner appen Twiik i appbutiken på din telefon.

2. Öppna appen och logga in med ditt Twiik-konto om du har ett. Om du skapar ett nytt Twiik-konto kommer du få chansen att ange din kod under startprocessen när du loggat in. Om du redan är inloggad i appen kan du klicka på ”Min profil” (ikonen längst till höger i huvudmenyn) där du också kan ange din kod. Koden för att gå med är Loparveckan.

3. Klart! Du är nu ansluten till utmaningen och till den sociala gruppen där alla som är med kan boosta och inspirera varandra!


Du hittar utmaningen överst under "Min träning" och den sociala gruppen under "Socialt". Kom igång att logga träning genom att antingen koppla en tredjepartstjänst via "Appar, Tjänster och Enheter" i mer-menyn eller genom att trycka på plusknappen under min träning. Logga minst en 1km för att vara med.Vid eventuella frågor, kontakta support@twiik.me

Spring tillsammans

Under Löparveckan öppnar Runacademy upp sina ordinarie träningar för alla. De finns på 88 orter runt om i Sverige och på olika nivåer – från nybörjare till van löpare.

Stadium Spring Series

Behöver du en ny löparutmaning? 23-25:e april kan du springa ett nytt virituellt lopp med Stadium Spring Series. Slå två flugor i en smäll – spring med Stadium Spring Series och bidra till Löparveckans insamling. Dessutom kan du vinna superfina priser.

Ta dig an Runacadamys svettiga ljudfilspass

Passet innehåller löpintervaller, löpskolningsövningar och styrkeövningar. Syftet med passet är att öva upp kondition, löpteknik och styrka på ett lekfullt och varierat sätt.

Vinn schyssta priser

Delta i löparveckan och var med och tävla om startplatser till Stadium Spring Series, Skor från Saucony, Startplatser till Lidingöfemman och olika platser till Runacademys kurser.