Köp 2 par skor, få 50% på det billigaste paret.

*Erbjudandet gäller på stadium.se och i Stadiums butiker t.o.m. den 30/3 2022. Erbjudandet gäller på samtliga priser, dock ej på produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, föreningsprodukter, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. Rabatten dras av i kassan.

Giltigt t.o.m. 2023-03-30

Köp 2 par skor, få 50% på det billigaste paret. Villkor
Här är storlagens tröjor i VM

Inför VM i Qatar har samtliga landslag dressat upp sig med nya matchställ. Stadium Football har valt ut de bästa tröjorna från Nike, adidas och Puma.

Det är inte bara den åtråvärda pokalen som står på spel när 32 nationer gör upp i VM. Turneringen handlar också om att ha ett snyggare matchställ än alla andra. Vem minns inte Sveriges gulblå hemmatröja i VM 1994, Italiens tajta tröja från VM 2002 eller Nigerias färgstarka uppsättning i VM 2018? Ikoniska tröjor har blivit en del av VM-nostalgin och nu är dags för den traditionen att fortsätta.

Stadium Football har valt ut de hetaste ställen från Nike, adidas och Puma som kommer att användas av storlagen under VM.
ENGLAND

Nike brukar leverera högklassiga ställ till det engelska landslaget och de här upplagorna är inget undantag. ”Three Lions” är en av guldfavoriterna i VM och kan även stoltsera med ett av mästerskapets snyggaste ställ. Extra plus till den röda bortatröjan som inspirerats av Englands ställ i VM 1990.

FRANKRIKE

Lika eleganta som vanligt. De regerande världsmästarna kommer till VM med stjärnor som Kylian Mbappé, Karim Benzema och Antoine Griezmann – och med det stora målet att försvara guldet. Under turneringen kommer de att bära en blå hemmatröja med detaljer i guld – och det kan aldrig slå fel.

NEDERLÄNDERNA

Landslaget är på uppgång igen efter att ha missat VM 2018. Inför VM i Qatar kör Nederländerna vidare med sin klassiska design i orange och ett mörkblått bortaställ.

PORTUGAL

Cristiano Ronaldo och kompani kommer att visa upp en något annorlunda design under VM. Den gröna färgen tar allt större plats på hemmatröjan – den här gången med en diagonal form. Även stort plus till den vita bortatröjan som också fått detaljer i rött och grönt på bröstet.

BRASILIEN

”Selecao” vill alltid spela den vackraste fotbollen och nu kan de även ha det snyggaste hemmastället. De mesta världsmästarna har levererat ett konstverk som mycket väl kan bli ikoniskt om Brasilien vinner VM. Med storstjärnor som Neymar, Vinicius Junior och Raphinha är chanserna goda till det.

KROATIEN

Det rutiga mönstret från Kroatiens flagga har också blivit ett starkt kännetecken för landslaget. De rödvita rutorna tar plats på hela hemmatröjan och syns även på axeln av bortastället i en blå färgkombination. Kroatien tog silver i VM 2018, men inte kan de väl upprepa den bedriften nu?

ARGENTINA

Hemmastället ser ut som det alltid gjort, och visst är det lika snyggt som vanligt? Ett VM-slutspel skulle inte vara det samma utan de ljusblå och vita ränderna. Argentina har inte vunnit sedan Diego Maradona lyfte VM-pokalen på hemmaplan 1986. Är det dags för Leo Messi nu?

TYSKLAND

adidas brukar ta fram olika typer av hemmatröjor för ”Die Mannschaft” och här de fått in en fullträff. Tyskland har en av de snyggaste uppsättningarna i VM där både hemma- och bortastället håller högsta klass.

JAPAN

Det japanska landslaget visar nästan aldrig upp en dålig look i VM-sammanhang. Tillsammans med adidas har de fått till en grym kombo där hemmastället sticker ut som ett av VM:s bästa.

SPANIEN

Det nya hemmastället skiljer sig kanske inte jättemycket från tidigare upplagor, men det funkar alltjämt. Den röda basen med detaljer i mörkblått och gult ger en stilren känsla. Det ljusblå bortastället är nytt och fräscht.

MEXIKO

Laget som alltid åker ut i åttondelsfinal. Denna sviten har pågått i sju raka mästerskap och det lär även hända nu, vilket skulle innebära att Mexiko får använda de nya ställen i fyra matcher i VM. Det gröna hemmastället med abstrakt mönster är ett fint verk av adidas och kvalar in bland de bästa i mästerskapet.

SENEGAL

Puma har tagit fram speciella landslagströjor under de senaste åren och de största vinnaren i detta mästerskapet är Senegal. Det vita hemmastället, som kommer att bäras av Sadio Mané, är riktigt snyggt med detaljerna i gult, rött och grönt.

URUGUAY

Luis Suarez och Edinson Cavani gör en sista VM-dans iförda en stilren hemmatröja. Istället är det bortatröjan som sticker ut mest med en stor sköld på bröstet.