Puma släpper Pursuit Pack

Inför slutspurten av de europeiska toppligorna kommer Puma med nästa släpp. Pursuit Pack är den senaste kollektionen där FUTURE och ULTRA fått en fräsch uppdatering.

Med en ny design inför den ljusa våren hjälper Pursuit Pack dig att sticka ut. Två nyanser av grönt är de genomgående färgerna i den senaste kollektionen som kommer att användas av några av de största stjärnorna i Europa. En av dem är Manchester Citys offensiva kraft Jack Grealish som Puma nyligen knöt till sig, och utöver honom kommer även Neymar Jr, Fridolina Rolfö, Kingsley Coman och Julia Grosso att synas med Pursuit Pack på fötterna.Future är det självklara valet för de kreativa spelarna och i detta släppet har skon fått en neongrön basfärg med mintgröna detaljer på ”DNA-kurvan” som tar plats på yttersidan och kring dobbarna vid hälpartiet.

Några av de viktigaste innovationerna hos Future är överdelen som är gjord av FUZIONFIT360 och PWRPRINT-teknologin som gör att känslan och passformen blir optimal. Dobbystemet som kallas ”Dynamic Motion System” möjliggör också att spelaren kan skifta tempo och riktning med explosivitet.Ultra är Pumas snabbaste skomodell och designen för denna är den omvända jämfört med Future. Här är det istället den mintgröna färgen som tar störst plats och sedan kompletteras med små detaljer i neongrönt.Ultra har en superlätt överdel som vävts ihop med yttersulan för att man ska lyckas uppnå maximal hastighet. Dessa egenskaperna förstärks med PWRPRINT-teknologin som ger bästa möjliga passform och stabilitet.Puma arbetar mot en bättre framtid. Därför är Future och Ultra tillverkat av 20 procent återvunnet material.

Pursuit Pack finns att köpa från den 6 april på Stadium!
Sänkt pris
-28%
378044102105 PUMA ULTRA ULTIMATE FG/AG  Standard Small1x1
Gräs/Konstgräs
PUMA
ultra ultimate fg/ag
2 499:- 1 799:-
Sänkt pris
-29%
378001103105 PUMA FUTURE MATCH FG/AG Jr  Standard Small1x1
Gräs/Konstgräs
PUMA
future match fg/ag jr
849:- 599:-