Puma lanserar Brilliance Pack

Puma hyllar damfotbollen och lyfter fram nästa generation av unga spelare genom att lansera Brilliance Pack – en kollektion med kvinnliga passformar för FUTURE, ULTRA och KING.

I samband med lanseringen av Brilliance Pack har Puma samlat några av sina största stjärnor för att inspirera unga tjejer att spela fotboll. En av de främsta profilerna är Fridolina Rolfö som visar upp den senaste ULTRA och i kampanjen syns även Ingrid Engen (KING) och Toni Payne (FUTURE).De tre skomodellerna FUTURE, ULTRA och KING har fått en gemensam design där den genomgående färgen är vit. Detta kompletteras med lila detaljer runt överdelen och inslag av svart kring Puma-loggorna. En annan gemensam nämnare är att alla tre skomodeller har tillverkats av minst 20 procent återvunnet material.ULTRA var den första skon som erbjöd en specifik passform för damer och genom åren har den utvecklats i flera steg. Denna skomodellen står för speed och explosivitet – därför har den designats med minmal vikt för att man ska kunna uppnå maximal hastighet. ULTRA har en superlätt överdel som är sammanvävd yttersulan och är dessutom utrustad med PWRPRINT som ger bästa möjliga passform och stabilitet.

I början av året släppte Puma en helt ny uppgradering för FUTURE och denna skomodellen i Brilliance Pack innehåller givetvis de senaste teknologierna, samt att den anpassats för en damfot. Några av innovationerna är PWRPRINT som ger en perfekt lockdown och en 3D-textur som placerats på ovandelen av skon för att förbättra greppet och ge spelaren ännu bättre kontroll.Som ett startskott för lanseringen av Brilliance Pack har Puma tagit flera olika initiativ för att få unga tjejer att spelar fotboll och sammanföra dem med förebilder som inspirerar dem. I Wolfsburg anordnades en fotbollsdag för 200 barn som fick träffa den tyska landslagsstjärnan Lena Lattwein och i Paris överraskade Laurina Fazer sin första fotbollsklubb med ett träningspass.

Brilliance Pack med FUTURE och ULTRA finns att köpa nu på Stadium!
Sänkt pris
-28%
378005101110 PUMA ULTRA ULTIMATE BRILLIANCE FG/AG Wn s  Standard Small1x1
Gräs/Konstgräs - Women's Fit
PUMA
ultra ultimate brilliance fg/ag wn s
2 499:- 1 799:-