30% rabatt på Everest, SOC, Race Marine, Revolution & Warp.

*Erbjudandet gäller på stadium.se och i Stadiums butiker t.o.m. den 5/4 2023. Gäller vid köp av minst två produkter som omfattas av erbjudandet. Erbjudandet gäller på samtliga priser, dock ej på produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av föreningsprodukter, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. Rabatten dras av i kassan.

Giltigt t.o.m. 2023-04-05

30% rabatt på Everest, SOC, Race Marine, Revolution & Warp. Villkor
Nike Winter Football – kollektionen mot vinterkyla

Låt inte vinterkylan stoppa dig. Gör som Lucas Bergvall och Matilda Vinberg och klä dig i den senaste fotbollskollektionen från Nike som hjälper dig att prestera under årets kallaste period.

När temperaturen sjunker och dagsljuset minskar sätts din karaktär på prov. Vem har till exempel inte upplevt att tårna förvandlas till isbitar eller att ansiktet stelnar till på fotbollsträningarna under vinterhalvåret? Och att det sedan tar lång tid innan hela kroppen tinat upp…För att skydda dig mot kylan släpper Nike en vinterkollektion anpassad för fotboll – en uppsättning av träningskläder som kämpar mot väder och vind och som designats för att hålla dig varm medan du förbättrar ditt spel. Vi tog hjälp av Lucas Bergvall och Matilda Vinberg att visa upp kollektionen som består av elementära plagg som mössa och vantar, men framförallt av en halsvärmare och träningströja som anpassats för fotboll.

Lucas Bergvall är en av Sveriges hetaste talanger och har ryktats till stora klubbar i Europa. 16-åringen har redan hunnit spela elva matcher för BP i Superettan och gjorde sitt första mål för seniorlaget i höstas. Nästa säsong kommer han att spela allsvensk fotboll om inte en av Europas storklubbar lyckas knyta sig till honom.Matilda Vinberg har gjort en snabb resa till toppen – i fjol spelade mittfältaren för Enskede i division 1 och den här säsongen har hon gjort succé för Hammarby. 19-åringen gjorde tre mål på 26 matcher i OBOS Damallsvenskan och det ledde till att hon fick debutera för landslaget i november.Träningströjan med Therma-FIT har en slimmad passform och är gjort av ett material som reglerar kroppsvärmen när temperaturen är låg. På bröstkorgen finns även en vadderad sköld gjort av syntet som också ska hjälpa spelarna att hålla sig varma.

Winter Football-kollektionen kompletteras med en halsvärmare som är gjord av 100 procent polyester och har ett fuktavledande Dri-FIT-material som håller ansiktet torrt. Förutom att skydda halsen mot kyla kan ”snooden” dras upp över ansiktet och täcka för öron, nästa och mun – där ett filter hjälper dig att andas som vanligt.

Besegra vinterkylan – den senaste kollektionen från Nike finns att köpa på Stadium!