Caroline Seger x Brilliance Pack

Tillsammans med lagkamraterna i FC Rosengård hyllar Caroline Seger damfotbollens framfart med Brilliance Pack från Puma. Den senaste kollektionen med specifika passformar för damer finns att köpa nu på Stadium!

Caroline Seger är en av Sveriges mest meriterade spelare genom tiderna. Med 232 matcher för det svenska landslaget är hon också den spelare som gjort flest landskamper i hela Europa. Seger debuterade för Sverige 2005 och har sedan dess fått uppleva det mesta i landslagströjan – 13 mästerskap, två OS-silver och två VM-brons.

Mittfältaren har vunnit Diamantbollen två gånger under karriären och sedan hon återvände till svensk fotboll 2017 har Seger blivit svensk mästare med FC Rosengård tre gånger, senast i höstas. 38 år gammal har Seger kommit tillbaka från en korsbandsskada som höll henne borta från spel i åtta månader och nu är siktet inställt på ytterligare ett mästerskap i sommar och ett nytt SM-guld med FC Rosengård.

Med den senaste ULTRA från Brilliance Pack hyllar Caroline Seger damfotbollens framfart och inspirerar nästa generation att lysa ännu starkare. Brilliance Pack har en specifik passform för damer och i kollektionen ingår även FUTURE och KING. Gemensamt för alla tre skomodeller i Brilliance Pack är att de har tillverkats av minst 20 procent återvunnet material.

Läs mer om Brilliance Pack från Puma!