BK Häcken visar upp Supercharge Pack

BK Häcken är redo för säsongen 2023 med Supercharge Pack från Puma. Den senaste kollektionen som innehåller Future Ultimate och Ultra Ultimate används av profiler som Jennifer Falk, Filippa Curmark, Josefine Rybrink och Hanna Wijk.

I början av året lanserade Puma den nya kollektionen Supercharge Pack och sedan dess har spelare runt hela världen börjat spela i de senaste modellerna. Några av dem i svensk fotboll är Jennifer Falk, Filippa Curmark, Hanna Wijk och Josefine Rybrink – fyra profiler i BK Häcken som använder Future Ultimate och Ultra Ultimate.De fyra profilerna är nyckelspelare i ett BK Häcken som slutade tvåa i damallsvenskan förra året.

• Jennifer Falk är en av seriens bästa målvakter och blev utsedd till Sveriges bästa keeper i fjol. 29-åringen spelar med Future Ultimate på fötterna och använder Puma Ultra Grip som målvaktshandskar.

• Josefine Rybrink kom till BK Häcken i fjol och är en försvarsgeneral som dessutom fått chansen i landslaget. Mittbacken spelar med Ultra Ultimate i röd färg.

• Filippa Curmark är en av de mest rutinerade spelarna i BK Häcken och i höstas utsågs hon till ny lagkapten. 27-åringen har spelat i klubben sedan 2015 och gjort sju matcher för landslaget. Curmark spelar med Future Ultimate.

• Hanna Wijk är en av de hetaste talangerna i svensk fotboll. 19-åringen fick sitt stora genombrott i fjol och togs ut till landslaget efter framfarten i höstas. Ytterbacken spelar också med Ultra Ultimate.

Nu laddar BK Häcken inför en ny säsong där de ska försöka komma ikapp de regerande mästarna FC Rosengård. De ska också kvala till Champions League på nytt – hösten 2021 tog sig Häcken till gruppspelet där man mötte stora klubbar som Lyon, Bayern München och Benfica.

Klicka här för att läsa mer om Supercharge Pack från Puma!