Black Week! 25% rabatt för alla

Erbjudandet gäller på stadium.se och i Stadiums butiker t.o.m. den 28/11 2021. Erbjudandet gäller på ordinarie priser, dock ej på cyklar, SUP, elektronik eller produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av presentkort, föreningsprodukter, vid betalning av Stadium Sports Camp, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. Rabatten dras av i kassan.

Giltigt t.o.m. 2021-11-28

Black Week! 25% rabatt för alla Villkor

Back to Sport med Bromma Girls

Bromma Girls är tillbaka. Nike och Stadium hyllar tjejerna i BP med kampanjen Back to Sport där spelarna delar med sig av vad gemenskapen betyder för dom och frontar de senaste kollektionerna inom Sportswear, Training och Football.


Efter sommaren förbereder sig alla för ett normalt liv. Tillbaka till skolan. Tillbaka till jobbet. Tillbaka till sporten. Vi går mot mörkare kvällar – men vi går också mot ljusare tider där pandemin börjar avta och där vi kan börja leva mer som vanligt igen.

Fotbollen är tillbaka på riktigt och det firar Nike och Stadium med att hylla Bromma Girls som frontar de senaste kollektionerna inom Sportswear, Training och Football. Vi har träffat några riktiga framtidstalanger som visar sin självsäkra stil, så att du kan komma lika cool till nästa häng, träning eller match. BP är den största kvinnliga fotbollsklubben i Europa med över 1 000 aktiva spelare i dam- och flickverksamheten.

Tillsammans är de redo för hösten och med fotbollens kraft inspirerar de unga tjejer att följa sin dröm.

– Jag är stolt över att representera Bromma Girls. Vi är ett lag som alltid ger allt och har en milö där man sporrar varandra till att bli bättre tillsammans. Föreningen visar aktivt att man vill satsa på damfotboll och vi ska visa vägen för andra, säger Mathilda Johansson Prakt i Bromma Girls.
Att vardagen, fotbollen och gemenskapen är på väg tillbaka betyder mycket för spelarna.

– Jag har spelat här i hela mitt liv och utvecklats både som spelare och person i BP. Fotbollen är en stor del av mitt liv och förhoppningsvis kommer den även att vara en stor del av min framtid. Därför är det skönt att vara tillbaka inför hösten och att publiken börjat återvända till Grimsta, säger Sara Eriksson i Bromma Girls.Gör dig redo inför en höst fylld av glädje och träning. Hitta stilen med Bromma Girls och Nike på Stadium!