Köp 2 par skor, få 50% på det billigaste paret.

*Erbjudandet gäller på stadium.se och i Stadiums butiker t.o.m. den 30/3 2022. Erbjudandet gäller på samtliga priser, dock ej på produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, föreningsprodukter, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. Rabatten dras av i kassan.

Giltigt t.o.m. 2023-03-30

Köp 2 par skor, få 50% på det billigaste paret. Villkor
adidas presenterar matchbollen för VM 2023

Med blickar mot sommarens stora mästerskap släpper adidas den officiella matchbollen för VM 2023. Bollen som fått namnet OCEAUNZ har inspirerats av naturen i värdnationerna Australien och Nya Zeeland.

Det kändes inte länge sedan England vann ett historiskt EM-guld på hemmaplan i fjol, men redan nu börjar vi ladda upp inför nästa stora mästerskap. Till sommaren kommer VM 2023 att spelas i Australien och Nya Zeeland där lag som USA, Sverige, Tyskland och England kommer att göra upp om guldet.adidas påbörjar uppladdningen redan nu genom att lansera den officiella VM-bollen som fått namnet OCEAUNZ. Bollen har inspirerats av det australiska landskapet – med fokus på världshavet Indiska Oceanen som förbinder Australien och Nya Zeeland.Inför lanseringen har bollen flyttats runt och fotograferats vid ikoniska platser som Bondi Beach, Blue Mountains och Operahuset i Sydney. Två av spelarna som visar upp den nya VM-bollen är USA:s senaste stjärnskott Catarina Macario och Australiens 19-åriga forwardstalang Mary Fowler som flyttade till Manchester City i höstas.

OCEAUNZ har en skimrande vit basfärg (likt pärlor) och är dekorerad med blått och grönt. Precis som den officiella bollen från VM i Qatar 2022 har även OCEAUNZ en teknologi som ger snabb data vid svåra VAR-domslut. Dessutom har bollen en halvautomatiserad offsideteknik som användes i flitigt VM.

Några andra teknologier är CTR-kärnan som ska ge en optimal precision och tillåta bollen att färdas stabilt i luften. En annan innovation är bollens ”Speedshell” (ytan på bollen) som förbättrar aerodynamiken och skruvade skott.

Den officiella matchbollen för VM 2023 finns snart att köpa på Stadium!