adidas presenterar Heatspawn Pack

Sommaren närmar sig. Då skruvar adidas upp värmen genom att lansera Heatspawn Pack som innehåller nya färger för Predator Accuracy, X Speedportal och Copa Pure.

Det genomgående temat är eld när adidas höjer temperaturen och släpper den senaste kollektionen som fått namnet Heatspawn. Predator Accuracy, X Speedportal och Copa Pure har fått en glödande orange basfärg och detaljer i svart.Under de kommande veckorna går toppligorna i Europa in i ett avgörande skede. Finaler ska spelas och titlar ska delas ut när allt ställs på sin spets. Samtidigt kommer flera av de bästa spelarna i världen att bära den senaste kollektionen. Bland dessa stjärnor finns: Leo Messi, Jude Bellingham, Rafael Leão, Mohamed Salah, Gabriel Jesus, Declan Rice, Serge Gnabry, Alessia Russo, Trinity Rodman, Mary Fowler och Catarina Macário.

I Heatspawn Pack har Predator Accuracy fått en stark kombination av orange och svart. Predator är skomodellen som ger dig alla verktyg för att uppnå det perfekta tillslaget. Den senaste uppgraderingen, som lanserades i början på året, fokuserar på kontroll och touch med hjälp av det mjuka materialet Hybrid Touch, följt av det klassiska gummi-materialet som placerats runt överdelen och ger bästa möjliga precision och skruv.

Hos X Speedportal tar den orangea färgen ännu större plats där endast de tre adidas-ränderna och detaljer på yttersulan syns i svart. X Speedportal är den lättaste skomodellen från adidas och är tillverkad för spelarna som vill utnyttja sin snabbhet. En av de viktigaste funktionerna är skons yttersula som erbjuder hög acceleration och perfekt grepp.

Copa Pure har fått en annan framtoning jämfört med Predator Accuracy och X Speedportal. Basfärgen är benvit och den orangea temafärgen tar istället plats på de tre ränderna samt på yttersulan och dobbarna. Skomodellen är tillverkad för kreatörerna som prioriterar teknik och finess. Copa Pure är gjord av sömlöst läder för att man ska känna en dämpad touch mellan fot och boll.Heatspawn Pack med Predator Accuracy, X Speedportal och Copa Pure finns att köpa nu på Stadium.
377635106106 ADIDAS COPA PURE.1 FG/AG  Standard Small1x1
Gräs/Konstgräs
ADIDAS
4
copa pure.1 fg/ag
2 449:-
378791102113 ADIDAS PREDATOR ACCURACY+ FG/AG  Standard Small1x1
3 199:-
378860104106 ADIDAS X SPEEDPORTAL.1 FG/AG  Standard Small1x1
Gräs/Konstgräs
ADIDAS
4,2
x speedportal.1 fg/ag
2 699:-
+1
378870103101 ADIDAS X SPEEDPORTAL.3 FG/AG J  Standard Small1x1
Gräs/Konstgräs
ADIDAS
4,9
x speedportal.3 fg/ag j
0:-