De senaste nyheterna inom fotboll!

Fler artiklar

Advancement Pack – F50 är tillbaka!

Den ikoniska skomodellen F50 gör comeback när adidas släpper sommarens kollektion inför EM. Tillsammans med Predator och Copa Pure ingår F50 i Advancement Pack som de största stjärnorna kommer att visa upp under mästerskapet i Tyskland.  

Nike lanserar Mad Brilliance Pack

Designad för spelaren som vågar sticka ut. Inför mästerskapssommaren lanserar Nike kollektionen Mad Brilliance där Air Zoom Mercurial, Phantom och Tiempo färgats i rosa.  

Puma lanserar FOREVER. FASTER.

FOREVER. FASTER. Så heter den nya kollektionen från Puma där Future, Ultra och King har designats och färgats inför sommarens fotbollshöjdpunkter.

Energy Citrus – ny kollektion från adidas

Inför våren lanserar adidas kollektionen Energy Citrus. Det senaste paketet innehåller nya färguppdateringar för Predator, Copa Pure och X Crazyfast.

Nike släpper Mad Ready

Nike inleder året med att lansera Mad Ready – kollektionen där alla modeller fått en ny färguppdatering. En av nyheterna är att Phantom Luna finns tillgänglig på Stadium för första gången sedan skon lanserades i somras.

adidas lanserar ny Predator

En helt ny Predator leder vägen för Solar Energy Pack från adidas. Den ikoniska skomodellen har fått tillbaka sin klassiska look i kollektionen som även innehåller X Crazyfast och Copa Pure i nya färger.

Phenomenal Pack – helt ny FUTURE från Puma

Puma lanserar Phenomenal Pack som innehåller Future, Ultra och King. En av de stora nyheterna i släppet är Future som fått en helt ny design och uppgradering.

Stor intervju med Matilda Nildén

Hon är ett av de största framtidsnamnen i svensk fotboll och med 23 mål i elitettan har hon tagit AIK tillbaka till finrummet. Stadium Football har träffat Matilda Nildén. Anfallaren berättar om succésäsongen och vad som driver henne till att bli bäst.

Möt vintern med Matilda Nildén

När minusgraderna kommer är det viktigt att klä sig varmt – både på och utanför planen. Tillsammans med Matilda Nildén har Nike och Stadium tagit fram den bästa outfiten för vintern. Gör som en av Sveriges mest lovande talanger och klä dig med stil.

High five!
171