Passa på! 25% på padel, tennis, badminton, bordtennis och squash.

Erbjudandet gäller på stadium.se t.o.m. den 23/10 2021. Erbjudandet gäller på ordinariepriser, dock ej på elektronik eller produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av föreningsprodukter, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. Rabatten dras av i kassan.

Giltigt t.o.m. 2021-10-23

Passa på! 25% på padel, tennis, badminton, bordtennis och squash. Shoppa

Exklusivt: Dejan Kulusevski

Fler artiklar

Succéstart för Napoli

Napoli har inte vunnit ligan sedan Diego Maradona var stadens kung. Men nu har supportrarna börjat drömma om den första scudetton på över 30 år efter lagets drömstart i Serie A.

Succéstart för Napoli

Napoli har inte vunnit ligan sedan Diego Maradona var stadens kung. Men nu har supportrarna börjat drömma om den första scudetton på över 30 år efter lagets drömstart i Serie A.

”Italienarna beundrar ett bra försvarsspel”

I Rom vann han sin största ligatitel i karriären och slapp betala på restaurang. I en stor intervju berättar Sven-Göran Eriksson om italienarnas passion och om det centrala i landets fotboll – det taktiska spelet.

Häcken gör upp mot giganterna

De mesta mästarna, en tysk jätte med två svenskor i laget och en portugisisk storklubb. Det är vad som väntar BK Häcken när man kliver in i gruppspelet i Champions League.

The Dejan Story

Från Alviksskolan till landslaget och Juventus. Stadium Football har träffat Dejan Kulusevski på platsen där allting började – där rasterna handlade om fotboll och karriären tog fart.

Egna talangerna gör succé i Arsenal

Arsenal är på gång igen med egenfostrade stjärnor som Emile Smith Rowe och Bukayo Saka i laget. De båda stortalangerna har spelat i ”The Gunners” sedan barnsben och siktar nu på att ta sin klubb framåt.

10 svenska talanger i Europa

Efter Dejan Kulusevski och Alexander Isak siktar flera svenska talanger på att lyckas i Europa. Stadium Football har listat tio unga utlandsproffs som inlett resan mot toppen.

Haalands galna målfacit

En maskin som inte kan sluta göra mål. Erling Braut Halaand har haft en galen form sedan han kom till Borussia Dortmund. Med en enorm fysik siktar den norska supertalangen på att bli världens bästa anfallare.

BrommaGirls firades på Grimsta

Nike och Stadium fortsätter att stå bakom BrommaGirls i kampen om jämställdhet. I början av september firades alla dam- och flickspelare i BP med en dag på Grimsta IP som var full av överraskningar – och innehöll allt från fotbollsutmaningar till specialdesignad utrustning.

High five!
59