25% på cykelutrustning och cykelkläder samt 15% på cyklar.

Erbjudandet gäller på stadium.se och i Stadiums butiker t.o.m. den 11/8 2022. Erbjudandet gäller ej på Stadium Outlet, stadiumoutlet.se, Stadium Ski eller i Stadiums eventbutiker. Erbjudandet gäller på ordinariepriser, dock ej på elektronik, varumärket Scott, varumärket Thule eller produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden eller vid köp av föreningsprodukter. Rabatten dras av i kassan.

Giltigt t.o.m. 2022-08-11

25% på cykelutrustning och cykelkläder samt 15% på cyklar. Villkor
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Black Friday
Black Friday

Den 25/11 är det Black Friday 2022 på Stadium. Det vill du inte missa!

Black Friday 2022 på Stadium

Gör fantastiska fynd på Black Friday 2022 - otroliga priser på allt från skidkläder till skor! Black Friday den 26 november blir en enda stor härlig prisfest, med supererbjudanden på träningskläder, jackor, alpinutrusting och enormt mycket mer!

Black Friday Sverige - årets bästa shopping

Hitta fina sportkläder och utrustning för både vuxna och barn - vi fyller på med nya varor hela tiden, hela dagen, så kolla in allt inom Black Friday sport online på Stadium.se och handla hemma i lugn och ro. Det är ju det som är så spännande, att det hela tiden går att göra nya fantastiska klipp!

Black Friday rea hela dagen

Många satsar på att vara uppe med tuppen, men Black Friday på Stadium är även för dig som gärna drar dig lite på morgonen eller har annat viktigt att syssla med. Det är det härliga med Black Friday - erbjudanden fylls på hela tiden, så att alla har chans att fynda.

Black Week 2022

Självklart ordnar vi även Black Week 2022 på Stadium. Det blir fredag hela veckan från den 25 november, med fynd varenda dag, supererbjudanden och spännande nya reavaror att hålla utkik efter. Senare är det dags även för Cyber Monday, så hela hösten kommer bli en enda lång reasäsong.

Vad är black i Black Friday?

Namnet har en dramatisk klang, men Black Friday är en helt fredlig tradition i USA som på otroligt kort tid har etablerat sig främst i de europeiska länder som varit snabba att ta till sig näthandel. Ursprungligen var denna dag startskottet för julhandeln i USA och visst är det lätt att fynda julklappar på Black Friday.

Exakt vad Black står för är lite svårt att ge ett säkert svar på - kan det vara en symbol för att trista röda minussiffor blir glädjande svarta siffror? Eller syftar det på kaoset utanför affärerna? Elller på nånting helt annat? Det spelar ingen som helst roll, Black Friday har blivit en gigantisk, global shoppingdag, full av fantastiska erbjudanden både i webbshoppar och fysiska butiker - inte minst hos oss på Stadium. Så välkommen till oss på Black Friday 2022!