På Stadium har vi alltid fri frakt på ordrar över 399:-* Läs mer

7 trender för sommarens strandmode

Volang, retro, ribbat och allt fokus på ryggen – oavsett om du föredrar baddräkt eller bikini är det de stilsäkra detaljerna som gör skillnad i sommar. Hos oss hittar du allt för trendsäkra dagar på stranden. Foto: Röhnisch.

En bra bikini eller baddräkt gör att du kan röra dig obehindrat på stranden. Inte behöva rätta till, stoppa in, dra i eller skyla med handduk. Och sommaren 2020 har du massor att välja på för att hitta din perfekta match, det spelar ingen roll om du söker mer täckande badplagg eller vill få minimalt med solränder efter en dag på beachen. Det klassiskt svarta och de självklara pastellerna kommer i en mängd olika utföranden och ofta kan du pricka av flera av säsongens trender i ett och samma badplagg. Det är bara upp till dig om du vill gå all in eller välja en av dem!

Pastellkaramell

Som en glassig surfdröm i form av draperad bandeau, helst matchad med underdel med hög midja för att förstärka retrovibbarna. Fungerar lika bra i en stråhydda vid det turkosa havet som en gräsklädd badplats med barnbrygga.

Randigt, ribbat, retroflirtigt

Så enkel och så rätt i sommar! En skön tubtopp som bockar av tre av sommarens badtrender och som kan bäras både på stranden och den soliga uteserveringen.

Naturinspirerat av återvunna fisknät

Mönster från naturen är en återkommande trend varje sommar! Den här bikinin håller dessutom kroppsdelarna på plats hos dig som föredrar ett aktivt strandliv i stället för att dåsa med en bra bok eller podd under parasollet. Tillverkad av ECONYL-garn från återvunna fisknät och annat nylonavfall.

Volang!

Gå all in med volang eller välj en diskretare linje, som till exempel den här formande baddräkten som är både elegant och stadig. En modern modell som du både kan motionssimma i och glida omkring i vattenbrynet med.

Retrosport

Knallig orange är inte bara en av vårens trendfärger, den är också klart lysande när sportmodet hämtar inspiration genom tillbakablickar.

Bländande trendigt

Neonfärgerna är återigen hett, hett, hett! En modell med justerbara band och bygel för att ge stöd. En bikinitopp som ingen går obemärkt förbi.

Djupt ringad rygg

Ryggen står i fokus när baddräkterna tar nästa steg mot att återerövra stränderna. Ju djupare ringning bak, desto mer spännande tycks vara sommarens ledord.