25% rabatt på mängder av kläder.

Erbjudandet gäller på stadium.se t.o.m. den 23/5 2022. Erbjudandet gäller på ordinariepriser, dock ej produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av föreningsprodukter, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. Rabatten dras av i kassan.

Giltigt t.o.m. 2022-05-23

25% rabatt på mängder av kläder. Villkor

Goda, nyttiga och juliga rawfood-bollar

Ett lite nyttigare alternativ till adventsfikan, eller bara ett perfekt mellanmål? Testa dessa enkla, goda och nyttiga rawfood-bollarna med smak av saffran.

Rawfood-bollar med smak av saffran

Julen är full av godsaker, som pepparkakor, lussebullar och julgodis. Men ibland kan det faktiskt bli för mycket av det goda. De här rawfood-bollarna med saffran är himmelskt goda och ett perfekt mellanmål som är både gott och nyttigt. Du bara måste testa.


Ingredienser ca 15 st

14 små eller 8 stora dadlar
2 msk kokosolja
2 dl cashewnötter
1 påse saffran
1 nypa flingsalt
1 krm kardemumma
2–3 dl havregryn
2 msk vatten
2 dl riven kokos

Gör såhär:
Kärna ur dadlarna och lägg i en mixer, eller mixa med mixerstav. Tillsätt alla andra ingredienser och mixa tills allt blir till en fast deg. Är den för torr så tillsätt mer vatten eller kokosolja. Är den för blöt så tillsätt mer havregryn. Rulla till bollar och vänd i kokos. Låt gärna bollarna vila i kylen i en halvtimme innan du äter.

Smaklig måltid och god jul!