25% rabatt på sandaler, shorts, t-shirts och linnen. Shoppa


Discover - IntervjuerHållbart mode med attityd – WearColour firar 10 år
I 10 år har WearColour levererat kollektioner som andas skandinavisk design och funktionalitet. Vi har snackat med Sara Kruse Eén, designer och produktutvecklare på WearColour, om senaste decenniet, hållbarhet och trender.
Märket på alla snowboardåkares läppar – Appertiff
Historien om Appertiff började på en blöt afterski i Tänndalen 2006. I dag riktar sig deras produkter till snowboardåkare och personer med snowboardsrelaterade intressen.
USWE – från hobbyprojekt till världsunika vätskeryggsäckar
De ville förbättra vätskeryggsäckar så att de passar idrottare. Nu finns de i ett 40-tal länder runt om i världen. I vinter lanserar USWE en helt ny vätskeryggsäck anpassade för vintersport.
Så tar du dig igenom Lidingöloppet
Med mer än tjugo Lidingölopp i ryggen vet löpveteranen Malin Ewerlöf allt om hur man tar sig igenom ett av Sveriges tuffaste lopp. Hennes bästa tips? Att aldrig ge upp, hur jobbigt det än känns!
Triathlon – det ultimata uthållighetsprovet
Sommar-Sverige bjuder på mängder av triathlon-tävlingar från norr till söder. Som uppladdning återpublicerar vi en artikel där den flerfaldige VM-medaljören Jonas Colting pratar om boomen kring triathlon, träningen och sammanhållningen.
ICIW – en dröm som startade med en post-it
Läs om träningsprofilen Gustaf Ollas som förvandlade en post-it-lapp till muskler och ett framgångsrikt företagande.
5 snabba motivationstips från Jens Byggmark
ASICS  lät före detta alpin-ikonen Jens Byggmark testa deras höst & vinterkollektion för att sedan komma med sina bästa tips för att hitta motivationen till träningen under höst- & vinterhalvåret.
Intervju: Charlotte Karlsson & Pär Arvered
Vi fick en pratstund med paret om livet, löpning och hur träning förenar människor.
5 snabba frågor om Lidingöloppshelgen
Det börjar dra ihop sig för Lidingöloppshelgen 28–30 september. Vi ställde några frågor till Tomas Hoszek, VD TCS Lidingöloppet, inför arrangemanget.  
High five!
37