Member Days! 25% rabatt för dig som är eller blir medlem.*

Erbjudandet gäller på stadium.se och i Stadiums butiker t.o.m. kl. 23:59 den 26/10 2020 för dig som är medlem. Erbjudandet gäller på ordinariepriser, dock ej på cyklar, studsmattor, SUP, elektronik, varumärket EXIT eller produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av presentkort, föreningsprodukter, vid betalning av Stadium Sports Camp, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. För att ta del av medlemserbjudandet på stadium.se behöver du vara inloggad.

Giltigt t.o.m. 2020-10-26

Member Days! 25% rabatt för dig som är eller blir medlem.* Villkor
JOIN THE RUNNERS
BOLÄNDERNA 21/4
Löpardag med mängder av erbjudanden!
Lördag: 10.00 - 18.00


Leverantörer på plats i butiken


Alla är vinnare i världens roligaste löplopp

Stadium och Vasaloppet hälsar alla barn välkomna till Barnens Vasalopp löpning. Den 21 April utanför Stadium Boländerna. Självklart är loppet gratis så alla kan vara med!
  • Start från kl. 13.00–16.00
  • Alla deltagare får varsin medalj och diplom
  • Anmälan sker på plats, vid entrén till Stadium.Spring Midnattsloppet tillsammans, vi bjuder på den ena startplatsen!

När du tar med en vän till butiken och köper en startplats till Midnattsloppet, bjuder vi på den andra startplatsen! Erbjudandet är begränsat och gäller endast på plats i butik denna dag så kom i tid! När du köper ett startbevis till Midnattsloppet får du även ett träningsprogram utformat av Anders Szalkai & Lisa Beskow för att ge dig bästa förberedelse inför sommarens roligaste mil!20 % rabatt när du anmäler dig till något av sommarens vasalopp!

När du anmäler dig, direkt i butiken, till något av sommarens vasalopp – får du 20 % rabatt på anmälningsavgiften. Erbjudandet gäller endast på plats i butik denna dag, så kom förbi och anmäl dig till någon av sommarens utmaningar.Rehband – skadeförebyggande och rehabilitering.

I över 60 år har Rehband utvecklat produkter för skadeförebyggande träning, rehabilitering, friskvård och återhämtning. Produkter som hjälper dig att på bästa sätt uppnå din fulla potential för en aktiv livsstil, idag och imorgon.
Självklart gäller 25 % rabatt även på hela Rehbands sortiment under dagen.

Hjälp din kropp att uppnå sin fulla potential.
För löpning rekommenderar Rehband nedan produkter för att förebygga skador, maximera din träning och ge dig smärtlindring när du springer.

Rehband Rx Knee Support 3 mm
Rehband Rx Knee Support 3 mm är ett knäskydd med anatomisk passform som ger ditt knä värme, kompression och ökad inkänning av musklerna. Värmen som knäskyddet ger resulterar i en snabbare uppvärmning av musklerna och en ökad blodcirkulation som underlättar läkning och återhämtning. Kombinationen av värmen och kompressionen från knäskyddet kommer ge dig en mer koordinerad rörelse och en ökad känsla av stabilitet. Rehband Rx Knee Support 3 mm är gjort i ett tunt neoprenmaterial som tillåter stor flexibilitet utan att begränsa kroppens rörelser.

Rehband Knee Strap
Rehband Knee Strap är ett knästöd speciellt anpassat för Schlatter’s sjukdom, hopparknä och inflammationer. Knästödet har en pelott som avlastar knäskålssenan för smärtlindring. Schlatter’s sjukdom är en överbelastning och inflammation av knäskålssenans fäste på underbenet. Hopparknä är en bristning och inflammation i knäskålssenan som uppstår p.g.a. överbelastning. Vid båda smärttillstånden ger Rehband Knee Strap en avlastning till knäskålssenan och ger även värme, stöd och ökad blodcirkulation.