Just nu! Få 300:- rabatt vid köp av jacka för minst 999:- Shoppa


Discover - Guides

Innebandyguide

Vid val av klubba bör du ta hänsyn till skaftets längd, utformning och styvhet samt bladets böjning. Din spelstil påverkar även vilken klubba som lämpar sig bäst för just dig. Här är guiden som hjälper dig välja rätt.

Välj rätt vätskeryggsäck för löpning, skidåkning och cykling

Vätskeryggsäckar är idag en del av många idrottares standardutrustning, oavsett om det rör sig om löpning, längdskidåkning eller cykling. För en maximal ryggsäcksupplevelse under träning är det viktigt att välja rätt modell. Vi hjälper dig!

Så väljer du rätt hjälm till skidor och snowboard

Hjälmen är faktiskt huvudsaken när du ska susa nedför backar. Vi guidar dig rätt.

Guide: Så väljer du rätt kläder till skidäventyret

Det finns tyvärr inget värre än att känna en perfekt skiddag förstöras av fel kläder, men som tur är finns det kläder som passar alla tänkbara temperaturer – vi guidar dig till rätt.

Så väljer du rätt goggles

Redo att kasta dig nedför nypistade backar och mot nya alpina äventyr? Välj rätt skidglasögon för backen.

Guide: Så väljer du rätt alpinstavar

Tycker du att stavar hör till den oglamourösa kategorin av utrustning? Staven kan faktiskt hjälpa dig mer än så i backen. Vi hjälper dig hitta rätt.

Välj rätt underställ

Välj rätt underställ för optimal prestation och bästa upplevelse.

Guide: Välj rätt pjäxor för längd

Pjäxor kan vara den viktigaste komponenten i din skidutrustning. Det finns få saker som kan förstöra en dag i skidspåret som envisa skavsår eller ömmande fötter från pjäxor som inte riktigt passar. Vi hjälper dig välja rätt pjäxa.

Guide: Rätt sko för inomhussporten

Vintersport handlar inte bara om skridskor, skidor och pulkor, utan lika mycket om att snurra runt i gympasalar och idrottshallar. Vilka skor passar de olika inomhusidrotterna bäst? Vi pratade med Stadiums säljare Johan Cervin för att få de bästa tipsen.

High five!
25
Till toppen