15% rabatt på utvald elektronik.

Erbjudandet gäller på stadium.se t.o.m. den 4/2 2023. Erbjudandet gäller på ordinarie priser. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, föreningsprodukter, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. Rabatten dras av i kassan.

Giltigt t.o.m. 2023-02-04

15% rabatt på utvald elektronik. Villkor

Hetaste nyheterna inför säsongen 2023!

Fler artiklar

adidas presenterar matchbollen för VM 2023

Med blickar mot sommarens stora mästerskap släpper adidas den officiella matchbollen för VM 2023. Bollen som fått namnet OCEAUNZ har inspirerats av naturen i värdnationerna Australien och Nya Zeeland.  

Future DNA i fokus när Puma lanserar Supercharge Pack

Kliv in i framtiden med Neymar Jr och Fridolina Rolfö. Puma har laddat för en ny säsong med Supercharge Pack som innehåller helt nya modeller för FUTURE och ULTRA. Här kan du läsa mer om de senaste uppgraderingarna från Puma!

Nike lanserar nästa Phantom GX

Nike inleder 2023 med att släppa en uppdatering av Phantom GX. Den helt nya modellen som tillverkats för att uppnå bättre precision och grepp är central i Blast Pack – den första kollektionen från Nike detta året.  

Fyrverkerishow på AIK:s premiärträning

3 500 supportrar bjöd på en inramning av världsklass när AIK hade sin traditionsenliga premiärträning på Skytteholms IP. Stadium Fotboll var på plats när herr- och damlaget hyllades med pyroteknik, fyrverkerier och sång.  

Winter Football - ny kollektion från Nike

Låt inte vinterkylan stoppa dig. Den senaste träningskollektionen från Nike hjälper dig att prestera under årets kallaste period.

Exklusivt: Asllani i Milano

En av världens främsta modestäder har fått en svensk fotbollsdrottning. Stadium Football har träffat Kosovare Asllani i Milano. I en exklusiv intervju berättar anfallsstjärnan om det nya livet i Italien och den första tiden i Serie A.

Här är storlagens tröjor i VM

Inför VM i Qatar har samtliga landslag dressat upp sig med nya matchställ. Stadium Football har valt ut de bästa tröjorna från Nike, adidas och Puma.

VM 2022: Grupp A

I VM:s första grupp är Nederländerna favoriter att gå vidare tillsammans med de afrikanska mästarna Senegal som har potential att gå långt. Här finns även Ecuador och värdnationen Qatar som gör mästerskapsdebut.

VM 2022: Grupp B

Drömmarna om ett guld forsätter för det engelska landslaget som kommer till VM med offensiva stjärnor som Harry Kane, Phil Foden och Raheem Sterling. I gruppen ställs ”Three Lions” mot Iran, Wales och USA.

High five!
119