De senaste nyheterna inom fotboll!

Fler artiklar

Stor intervju med Matilda Nildén

Hon är ett av de största framtidsnamnen i svensk fotboll och med 23 mål i elitettan har hon tagit AIK tillbaka till finrummet. Stadium Football har träffat Matilda Nildén. Anfallaren berättar om succésäsongen och vad som driver henne till att bli bäst.

Möt vintern med Matilda Nildén

När minusgraderna kommer är det viktigt att klä sig varmt – både på och utanför planen. Tillsammans med Matilda Nildén har Nike och Stadium tagit fram den bästa outfiten för vintern. Gör som en av Sveriges mest lovande talanger och klä dig med stil.

Puma släpper Voltage Pack

Puma lanserar Voltage Pack med en elektrisk design för Ultra, Future och King. En av superstjärnorna som visar upp den senaste kollektionen är Fridolina Rolfö. 

Nike lanserar nästa Mercurial Dream Speed

Nike bygger vidare på serien med Mercurial Dream Speed. Nu släpper man en ny specialutgåva som kommer att bäras av ett gäng utvalda stjärnor som Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappé och Vinicius Junior.

adidas presenterar matchbollen för EM 2024

Nästa sommar riktas alla blickar mot EM i Tyskland. Nu släpper adidas den officiella matchbollen som fått namnet FUSSBALLLIEBE.

adidas presenterar matchbollen för EM 2024

Nästa sommar riktas alla blickar mot EM i Tyskland. Nu släpper adidas den officiella matchbollen som fått namnet FUSSBALLLIEBE.

Stadium delade ut fotbollsskor till samarbetsklubbar

I våras arrangerade Stadium tävlingar i samarbete med adidas, Puma och Nike där man kunde vinna fotbollsskor till hela sitt lag. Nu har vi varit på besök hos vinnarna – Segeltorps IF, Enebybergs IF och Torslanda IK.

Hitta din toppnivå med Peak Ready Pack

Inför de kalla vintermånaderna lanserar Nike Peak Ready Pack – med ny look för Air Zoom Mercurial, Phantom GX och Tiempo Legend.

adidas lanserar Marinerush Pack

Nästa stora lansering från adidas har landat. Den senaste kollektionen Marinerush Pack innehåller färguppdateringar för X Crazyfast och Predator Accuracy samt en helt nyutvecklad Copa Pure i blått.

High five!
166