Puma King är tillbaka!

Puma King gör comeback i fotbollsvärlden. Den legendariska skomodellen från Puma har fått en helt ny design men precis som förr är komforten högst prioriterad.
Diego Maradona, Pelé och Johann Cruyff är tre av de största legenderna som fotbollsvärlden fått uppleva. Förutom att dominera den internationella fotbollen i decennier har trion en annan sak gemensamt – de briljerade på planen med Puma King på fötterna.
Efter en tid i skymundan återvänder nu den ikoniska skomodellen i en helt ny tappning, med de senaste teknologierna som ger skon en modern touch. Den stora skillnaden är att Puma King inte innehåller något lädermaterial överhuvudtaget. För första gången är skon tillverkad av K-BETTER, ett helt nytt material som är 100 procent veganskt. Ovandelen innehåller dessutom 20 procent återvunnet material.Faktum är att K-BETTER överträffat det tidigare lädermaterialet i flera tester som utförts när det gäller skons touch, komfort och hållbarhet. Detta har resulterat i att Puma inte kommer att tillverka fotbollsskor av känguruskinn framöver.

Utöver den omdesignade ovandelen har Puma King också en ny yttersula med konformade dobbar som ska bidra till att du känner kontroll och stabilitet när du rör dig. Puma King innehåller även en lätt innersula (som man kan ta bort) med en greppteknik som låser fast foten i skon när du ska byta riktning med fart och kraft.Puma King är för karaktärerna som sticker ut och några av dagens stjärnor som kommer att använda den omdesignade skon är Granit Xhaka (Arsenal), Ingrid Engen (Barcelona), Nabil Fekir (Real Betis) och Lena Lattwein (Wolfsburg).