25% på jackor . Gäller även på vårens nyheter.

*Erbjudandet gäller på stadium.se t.o.m. den 23/3 2023. Erbjudandet gäller på ordinarie priser, dock ej produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, föreningsprodukter, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. Rabatten dras av i kassan.

Giltigt t.o.m. 2023-03-23

25% på jackor . Gäller även på vårens nyheter. Villkor
Own Your Football – årets första släpp från adidas

adidas inleder året starkt med att lansera den nya kollektionen Own Your Football. En av de stora nyheterna i släppet är nästa generation Predator Accuracy.

Under de senaste veckorna har vi fått en glimt av de senaste skorna och nu står det klart att adidas släpper kollektionen Own Your Football som innehåller flera nyheter – bland annat Predator Accuracy som använts av stjärnor som Jude Bellingham, Pedri, Alessia Russo och Wendie Renard.Sedan den ikoniska skomodellen återlanserades 2018 har adidas varit flitiga med att uppgradera Predator – från Mutator, Freak och Edge till den senaste versionen som fått namnet Accuracy. Predator firar 25 år och den helt nya modellen har därför fått en design som väcker starka minnen från den första generationen som släpptes inför VM 1998 där Zinedine Zidane och David Beckham var två av de stora stjärnorna.Den första editionen av Predator Accuracy kommer i en svart och rosa design där de vita ränderna sträcker sig längs hela yttersidan på skon, precis som på modellen från 1998. Predator Accuracy innehåller också ett par teknologier som spetsats till ytterligare – bland annat ett mjukt material (Hybrid Touch) som gör att skon har bättre passform, väger lättare och att man får en optimal bollkontroll. Många förknippar Predator med gummi-materialet runt överdelen, och den teknologin finns kvar för att ge bästa möjliga precision och skruv.

Bland toppmodellerna finns Predator Accuracy i tre varianter – en hög modell utan snörning (+) och två modeller med antingen hög eller låg krage med snörning (.1 och .1 Low). Utöver det finns Predator Accuracy även i billigare varianter för att du ska kunna välja skor på rätt nivå.

Own Your Football innehåller också en ny färgsättning för X Speedportal. adidas lättaste sko följer samma mönster som Predator Accuracy med en kombination av rosa och svart samt tre vita streck på skons främre yttersida. Några av stjärnorna som bär X Speedportal är Lionel Messi, Karim Benzema, Alexander Isak och Stina Blackstenius.

X Speedportal har utvecklats för spelaren som vill spela med stor frihet och utnyttja sin snabbhet i alla lägen under match. En av de viktigaste funktionerna är skons yttersula som tillverkats för att ge hög acceleration och perfekt grepp. En annan del som sticker ut är materialet på skons ovansida som är lättare än någonsin och ger en optimal känsla mellan boll och fot.

Own Your Football kompletteras av Copa Pure som lanserades i början av januari. En superb touch och komfort står alltid i fokus när det gäller Copa och den senaste uppgraderingen är dessutom lättare än föregångaren Copa Sense.

Own Your Football med Predator Accuracy och X Speedportal finns att köpa nu på Stadium!
Gräs/Konstgräs
378885104101 ADIDAS PREDATOR ACCURACY.1 L FG/AG  Standard Small1x1
Gräs/Konstgräs
378860103101 ADIDAS X SPEEDPORTAL.1 FG/AG  Standard Small1x1
Gräs/Konstgräs
378869102101 ADIDAS PREDATOR ACCURACY.3 LL FG/AG  Standard Small1x1
Gräs/Konstgräs
378857101101 ADIDAS X SPEEDPORTAL.3 LL FG/AG J  Standard Small1x1