25% på jackor . Gäller även på vårens nyheter.

*Erbjudandet gäller på stadium.se t.o.m. den 23/3 2023. Erbjudandet gäller på ordinarie priser, dock ej produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, föreningsprodukter, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. Rabatten dras av i kassan.

Giltigt t.o.m. 2023-03-23

25% på jackor . Gäller även på vårens nyheter. Villkor
Nike lanserar nästa Phantom GX

Nike inleder 2023 med att släppa en uppdatering av Phantom GX. Den helt nya modellen som tillverkats för att uppnå bättre precision och grepp är central i Blast Pack – den första kollektionen från Nike detta året.

I slutet av 2022 gick Nike ut med den stora nyheten att man lanserade en helt ny generation av Phantom GX. Och vad passade inte bättre än att visa upp den senaste uppgraderingen mitt under slutspelet av VM? Under kvartsfinalerna bar engelska stjärnor som Harry Kane, Phil Foden, Jack Grealish och Mason Mount den helt nya modellen när ”Three Lions” förlorade mot Frankrike med 2–1.

Nu inleder Nike året med nästa uppdatering av Phantom GX som ingår i ”Blast Pack” där även Air Zoom Mercurial fått en liknande färgsättning. Phantom GX anländer i en färgkombination av ljusblått och vitt med rosa detaljer på swooshen och dobbarna. Flera etablerade stjärnor kommer att använda Phantom GX – bland annat Phil Foden i Manchester City och Ella Toone i Manchester United. Lägg därtill de unga supertalangerna Eduardo Camavinga, Aurélien Tchouaméni och Rodrygo som alla spelar i Real Madrid.Phantom GX är designad för alla spelartyper – från spelskickliga försvarare och mittfältskreatörer till de mest effektiva anfallarna i straffområdet. Bättre grepp och precision har varit två nyckelegenskaper när Nike utvecklat den senaste uppgraderingen av Phantom GX. Överdelen av skon är gjord av Gripknit – en ny teknologi av garn som gör att som gör att kontakten mellan fot och boll blir perfekt utan att det känns för klibbigt.En annan nyhet är att yttersulan fått ett nytt dobbsystem som ska bidra till bättre acceleration och grepp oavsett väder och typ av underlag. Därför har dobbarna formats som stjärnor och konor för att öka kraften och rörligheten när man byter riktning.

Phantom GX finns att köpa nu på Stadium!