Messi firas med ny X Speedportal

Efter VM-guldet med Argentina hyllas Lionel Messi med en specialdesignad sko från adidas. Det ikoniska tröjnumret 10 och att Messi fyller 35 år har gett skon det passande namnet L10NEL M35SI.

Under nästan två decennium har vi fått uppleva magiska ögonblick från Lionel Messi. Den lille argentinaren har spelat med adidas på fötterna sedan 2006 och efter VM-guldet i vintras har han befäst sin status ytterligare som en av världens bästa fotbollsspelare genom tiderna. Med de senaste framgångarna i beaktning och att superstjärnan fyller 35 år i sommar hyllar adidas honom med en specialdesignad X Speedportal som fått namnet L10NEL M35SI.
X Speedportal L10NEL M35SI är en blandning av de tidigare specialutgåvorna som den nyblivne världsmästaren förärats med. Tio år av olika designer har resulterat i en färgkombination på skons ovansida där orange, svart och turkos tar störst plats.

Under den senaste tiden har Lionel Messi börjat spela med sin specialdesignade sko. PSG-stjärnan snörade på sig X Speedportal-varianten för första gången mot Bayern München i Champions League och har fortsatt använda skorna sedan dess.

X Speedportal L10NEL M35SI finns att köpa nu på Stadium!