Hetaste nyheterna för säsongen 2023!

Shoppa per kategori

Fler artiklar

Stor intervju: Bröderna Ekdal

Den äldre brorsan har spelat 15 år utomlands. Den yngre har precis flyttat och ska spela Premier League-fotboll i höst. Stadium Football har träffat bröderna Ekdal. Vi gav dem uppdraget att prata om varandra och berätta hur det är att spela i landslaget tillsammans.  

Exklusivt: Viktor Gyökeres i Coventry

Han är nybliven landslagsstjärna och en av de bästa spelarna i Championship. Vi har träffat Viktor Gyökeres i Coventry. I en stor intervju berättar skyttekungen om det efterlängtade genombrottet i England.  

Nike firar 25 år av Mercurial

25 år av speed och briljans. En av världens mest populära fotbollssko fyller 25 år och det firar Nike med en silverfärgad kollektion för Air Zoom Mercurial Vapor och Superfly.  

adidas släpper Heatspawn Pack

Sommaren närmar sig. Då skruvar adidas upp värmen genom att lansera Heatspawn Pack som innehåller nya färger för Predator Accuracy, X Speedportal och Copa Pure.  

Exklusivt: Hanna Bennison i Liverpool

Hon är en av flera svenska stjärnor i världens bästa liga. Stadium Football har träffat Hanna Bennison i Liverpool. I en exklusiv intervju berättar Everton-mittfältaren om den snabba karriären mot toppen och fotbollslivet i England.

Puma släpper Pursuit Pack

Inför slutspurten av de europeiska toppligorna kommer Puma med nästa släpp. Pursuit Pack är den senaste kollektionen där FUTURE och ULTRA fått en fräsch uppdatering.  

Nike lanserar Luminous Pack

Gör dig redo att glänsa på planen. Nike lanserar Luminous Pack – kollektionen med ny design för Air Zoom Mercurial, Phantom GX och Tiempo.  

Stor intervju med Joel Asoro

Joel Asoro var en av de bästa spelarna under Djurgårdens äventyr i Europa. Nu har 23-åringen laddat om inför en ny säsong där siktet är inställt på SM-guld.  Läs vår intervju med Djurgårdens anfallsstjärna. 

Samuel & Simon – guldbröderna inför allsvenskan 2023

De var galna i fotboll som barn och låg bakom BK Häckens första SM-guld ifjol. Vi har träffat tvillingarna som bildar allsvenskans bästa mittfält. I en stor intervju berättar Samuel och Simon Gustafson om deras olika vägar i karriären och hur det är att kliva in som regerande mästare i allsvenskan.

High five!
136