Passa på! 20% rabatt på fotboll Shoppa

Fem talanger som kan glänsa i EM

Fler artiklar

Heta derbyn: England

I Manchester kämpar två av de rikaste klubbarna i världen mot varandra. Tidigare var Manchester United dominanta, men under det senaste decenniet har Manchester City blivit landets nummer ett. Här är en genomgång på derbyna som väcker mest känslor i England.

Tema: Derby

De är matcherna som väcker mest känslor och som är värda mer än tre poäng. Stadium har listat de hetaste derbyna i Europa.

Serie A-titeln på väg till Milano?

Efter ett decennium av Juventus-dominans är scudetton på väg att hamna i Italiens näst största stad. Inter leder Serie A just nu med värsta rivalen Milan som främsta hot. Men Juventus har ännu inte gett upp hoppet om en tionde raka ligatitel.

Touchen i fokus hos nya Copa Sense

Adidas släpper Copa Sense – en klassisk skomodell uppgraderad med en helt ny teknologi. Skon är tillverkad från insidan för att ge optimal passform och touch.

Predator Freak Superstealth är här!

Svarta fotbollsskor är en trend som är här för att stanna. Nu släpper Adidas en svart variant av Predator Freak som ingår i den nya kollektionen Superstealth Pack.

Dags för slutspel i Champions League

Champions League är tillbaka! Många heta matcher väntar under våren när de största klubbarna gör upp om Europas tyngsta titel. Här är en genomgång inför åttondelsfinalerna där Bayern München ska påbörja sin resa mot att försvara pokalen.

Puma lanserar Future Z

Framtiden är här – Neymar Jr frontar Pumas senaste lansering Future Z. Den nya modellen är till för den kreative spelaren som ständigt utmanar och får motsåtndaren ur balans.

Nike lanserar Spectrum Pack

Nike fortsätter att komma med heta nyheter inför säsongen 2021. Nu släpper man den färgstarka kollektionen Spectrum Pack som finns i skomodellerna Mercurial, Phantom och Tiempo.

Alexander Isak i superform

Efter en knackig säsongsinledning har Alexander Isak börjat leverera på en skyhög nivå. Anfallaren har gjort fem mål på de fyra senaste matcherna för Real Sociedad och hyllas stort av spansk media. Nu utmanar 21-åringen om en startplats i landslaget inför EM.

High five!
18
Till toppen