25% rabatt på väskor och ryggsäckar.

Erbjudandet gäller på stadium.se t.o.m. den 1/10 2022. Erbjudandet gäller på ordinariepriser, dock ej produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av föreningsprodukter, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. Rabatten dras av i kassan.

Giltigt t.o.m. 2022-10-01

25% rabatt på väskor och ryggsäckar. Villkor

Höstfotbollen är här!

Fler artiklar

Allsvenska stjärnorna med X Speedportal

Världsstjärnor som Leo Messi och Mohamed Salah har redan visat upp sig i de senaste skorna från adidas. Nu hakar även allsvenska profiler som Joel Asoro, Bilal Hussein, Marcus Danielson och bröderna Ayari på trenden att spela i X Speedportal.

BP firar 80 år med jubileumströja

Med över 4 000 spelare är BP den största klubben i Europa. Nu firar klubben 80 år och man gör det genom att lansera en jubileumströja som skapats tillsammans med Nike och Stadium.

Nike släpper Lucent Pack

Nike inleder den internationella säsongen med stil. När sommaren går in i slutskedet lanseras Lucent Pack där Mercurial, Phantom GT och Tiempo fått olika färger som sticker ut.

Game Data Pack från adidas har landat

adidas presenterar Game Data Pack – en färgstark kollektion där Predator Edge framträder i orange och neongrönt. Samtidigt lanseras den helt nya skomodellen X Speedportal som utvecklats för att nå multidimensionell hastighet.

Puma släpper Fastest Pack

I samband med att toppligorna drar igång kommer Puma med en stor nyhet. Fastest Pack är kollektionen som innehåller den helt nya skon Ultra Ultimate och en ny färgvariant på Future Z.

adidas lanserar X Speedportal

Nå upp till multidimensionell hastighet med nästa stora nyhet från adidas. Under sommaren lanseras X Speedportal som fått unika egenskaper som inspirerats av Rick & Mortys reseportal. 

EM-stjärnan: Kosovare Asllani

Hon är en av de starkaste profilerna i landslaget och en kreatör som aldrig räds en utmaning. I en exklusiv intervju berättar Kosovare Asllani om sin eviga passion för fotboll som tagit henne till de största klubbarna och format henne till en världsstjärna. Nu gör ”Kosse” sitt nionde mästerskap när Sverige går för EM-guld i England.

EM-stjärnan: Magdalena Eriksson

Hon hyllas som en av världens bästa försvarare och var nominerad till Ballon d’Or i höstas. Efter att ha blivit ligamästare med Chelsea för tredje säsongen i rad siktar Magdalena Eriksson nu på att vinna EM-guld med Sverige i fotbollens hemland. I en exklusiv intervju berättar Blågults försvarsgeneral om hur landslaget ska hantera favoritskapet i EM och hur det är att vara en förebild.

EM-stjärnan: Hanna Bennison

Hon är yngst i Sveriges EM-trupp och har blivit utsedd till världens största talang. I en intervju med Stadium Football berättar Hanna Bennison om sina förebilder och vad som tagit henne från Lomma till proffslivet i England.

High five!
93