Vinterrea med upp till 50% rabatt på utvalda varor.

*Erbjudandet gäller på utvalda produkter på stadium.se och i Stadiums butiker. Rött pris gäller och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Erbjudandet gäller ej på Stadium Ski, Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se.

Vinterrea med upp till 50% rabatt på utvalda varor. Villkor

Hetaste nyheterna inför säsongen 2023!

Fler artiklar

BK Häcken visar upp Supercharge Pack

BK Häcken är redo för säsongen 2023 med Supercharge Pack från Puma. Den senaste kollektionen som innehåller Future Ultimate och Ultra Ultimate används av profiler som Jennifer Falk, Filippa Curmark, Josefine Rybrink och Hanna Wijk.  

Own Your Football – årets första släpp från adidas

adidas inleder året starkt med att lansera den nya kollektionen Own Your Football. En av de stora nyheterna i släppet är nästa generation Predator Accuracy.

adidas presenterar matchbollen för VM 2023

Med blickar mot sommarens stora mästerskap släpper adidas den officiella matchbollen för VM 2023. Bollen som fått namnet OCEAUNZ har inspirerats av naturen i värdnationerna Australien och Nya Zeeland.  

Future DNA i fokus när Puma lanserar Supercharge Pack

Kliv in i framtiden med Neymar Jr och Fridolina Rolfö. Puma har laddat för en ny säsong med Supercharge Pack som innehåller helt nya modeller för FUTURE och ULTRA. Här kan du läsa mer om de senaste uppgraderingarna från Puma!

Nike lanserar nästa Phantom GX

Nike inleder 2023 med att släppa en uppdatering av Phantom GX. Den helt nya modellen som tillverkats för att uppnå bättre precision och grepp är central i Blast Pack – den första kollektionen från Nike detta året.  

Fyrverkerishow på AIK:s premiärträning

3 500 supportrar bjöd på en inramning av världsklass när AIK hade sin traditionsenliga premiärträning på Skytteholms IP. Stadium Fotboll var på plats när herr- och damlaget hyllades med pyroteknik, fyrverkerier och sång.  

Winter Football - ny kollektion från Nike

Låt inte vinterkylan stoppa dig. Den senaste träningskollektionen från Nike hjälper dig att prestera under årets kallaste period.

Exklusivt: Asllani i Milano

En av världens främsta modestäder har fått en svensk fotbollsdrottning. Stadium Football har träffat Kosovare Asllani i Milano. I en exklusiv intervju berättar anfallsstjärnan om det nya livet i Italien och den första tiden i Serie A.

Här är storlagens tröjor i VM

Inför VM i Qatar har samtliga landslag dressat upp sig med nya matchställ. Stadium Football har valt ut de bästa tröjorna från Nike, adidas och Puma.

High five!
121