Matcherbjudande! 25% rabatt på blågula supporterartiklar

Erbjudandet gäller på stadium.se t.o.m. den 11/7 2021. Erbjudandet gäller på ordinariepriser, dock ej produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av föreningsprodukter, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. Rabatten dras av i kassan.

Giltigt t.o.m. 2021-07-11

Matcherbjudande! 25% rabatt på blågula supporterartiklar Villkor

Allt om EM 2021

Alltid i rampljuset

Fler artiklar

Exklusiv intervju med Mikael Lustig

Stadium Football har snackat med Mikael Lustig om förväntningarna på EM och vad som talar för att vi får uppleva en ny mästerskapssommar där Sverige utmanar de största nationerna.

Nike släpper Impulse Pack

Nike släpper Impulse Pack inför den fullspäckade sommaren där EM står i fokus. Kolla in de senaste nyheterna där Mercurial, Phantom och Tiempo som fått livliga färgkombinationer. 

Champions League-final i Göteborg

På söndag spelas en historisk Champions League-final mellan Chelsea och Barcelona i Göteborg. Här är en stor genomgång inför finalen som avgöras på Gamla Ullevi. 

Fem klassiska EM-ögonblick

När det kommer till landslagsfotboll är det mästerskapsminnena som sticker ut allra mest. Här är fem EM-händelser som vi aldrig kommer att glömma – från Wembleys mäktiga ljudkuliss till Zlatans klackmål mot italienarna.

Svensktrio till Champions League-final

Fem år i rad har Lyon vunnit Champions League. Nu kommer den sviten att brytas då både Chelsea och Barcelona tagit sig till final. På Gamla Ullevi har dessutom tre svenska landslagsspelare chansen att vinna Europas tyngsta klubblagstitel.

Premier League lanserar Hall of Fame

Premier League har lanserat en officiell Hall of Fame för att hylla profilerna som satt störst avtryck sedan ligan startade 1992. Alan Shearer och Thierry Henry är de två första spelarna som tar plats i det legendariska sällskapet.

Adidas släpper Superspectral Pack

Gör dig redo för en sommar fylld av fotboll. När de europeiska toppligorna går in i slutskedet och EM närmar sig med stormsteg släpper adidas ”Superspectral Pack” – kollektionen där Predator Freak, Copa Sense, X Ghosted och Nemeziz fått nya färger.

Intervju: Noah Eile

Han kom till Malmö FF som tolvåring och närmar sig allsvensk debut. Noah Eile berättar om vägen upp till a-laget och hur det är att spela för klubben han varit supporter till i hela sitt liv.

Intervju: Amanda Nildén

Stadium Football har snackat med Amanda Nildén i Eskilstuna United inför premiären av damallsvenskan. 22-åringen berättar om proffsäventyret i England och hur det var att debutera för landslaget i början av året.

High five!
40
Till toppen