Upp till 50% rabatt på utvalda vinterprodukter.

Erbjudandet gäller på utvalda produkter på stadium.se och i Stadiums butiker t.o.m. den 5/12 2022. Nedsatt pris gäller och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Erbjudandet gäller ej på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se.

Giltigt t.o.m. 2022-12-05

Upp till 50% rabatt på utvalda vinterprodukter. Villkor
Fair Play-priset 2023.

Sport & idrott har kraften att förändra liv. Vi tror att vi kan hjälpa till att göra mer, om vi gör det tillsammans.


I dagens samhälle finns det så mycket förväntningar, normer och påtryckningar om hur man ska se ut, hur man ska bete sig eller vad man bör tycka om. Men genom att bryta mönstret, stå upp för vem man är eller säga ifrån när något är fel, kommer allt fler få chansen att blomstra som dom dem vill vara och är.

Så vi på Stadium vill tacka de eldsjälar som står upp för vad sport och idrott kan och bör vara, glädje och passion. Hylla de som bryter gamla normer och lyfter andra. Någon eller några som stått upp för vilka de är, vill vara eller för någon annans rätt att utöva sport. De eller dem som kämpar för aktiviteten och förflyttat den framåt.

Skicka in ditt bidrag med den/dem du önskar att nominera som förtjänar en dag i rampljuset och priset för sin insats.Hur fungerar det?

Vill du läsa mer om villkor, hantering av personuppgifter samt nomineringsprocessen? Gå in på www.stadium.se/fair-play-priset/villkor
Fyll i nomineringsformuläret nedan. Klicka sedan på "Skicka".

Fyll i nomineringsformuläret nedan. Klicka sedan på "Skicka".

Om Fair Play-priset.

Stadium står tillsammans med Idrottsgalan som avsändare av priset som delades ut första gången under Idrottsgalan 2019.

Fair Play är idag ett välkänt begrepp som de flesta förknippar med sportsligt uppträdande. Men Fair Play betyder så mycket mer. Fair Play handlar lika mycket om rättvisa, jämlikhet, allas lika värde och rätten att få idrotta. Fair Play är lika viktigt för idrotten som att vinna och förlora.

Fair Play-priset ska tilldelas en individ eller företeelse som genom sitt agerande är förebild och tydligt symboliserar det Fair Play står för.

Tidigare vinnare

2022 års vinnare: Christer Alsiö, tränareMotivering:
"Årets Fair Play-vinnare har visat att man med enkla medel och stort engagemang kan få barn som slutat med sin träning tillbaka till rörelse, glädje och gemenskap.”2021 års vinnare: Landon Donovan, tränare och legendarMotivering:
"Det sägs ofta att idrott handlar om att vinna och förlora. Årets mottagare av Fair Play-priset visade att idrott handlar om så mycket mer. Landon Donovan tilldelas Fair Play-priset för att han agerade mot rasism och homofobi, trots att det kostade sportslig framgång. Med sitt agerande visade Donovan den viktiga roll idrotten kan spela som förebild och inspirationskälla.”2020 års vinnare: Jenny Rissveds, mountainbikecyklist


Motivering:
Ӂrets mottagare
av Fair play-priset har öppet pratat om sin psykiska ohälsa och därigenom hjälpt till att lyfta tabun som omgärdar ämnet. Jenny Rissveds får Fair play-priset för att hon med hjälp av sina erfarenheter och nya inställning till sitt fortsatta idrottsutövande utgör en inspiration för så väl gammal som ung.”


2019 års vinnare: Fritidsbanken


Motivering:
”Årets pristagare verkar både hållbart och inkluderande genom att undanröja ekonomiska hinder när gamla sportprylar får skapa nya aktiva minnen och glädjestunder. Engagemanget symboliserar i allra högsta grad den del av idrott där deltagande, utövande och gemenskap är större än själva prestationen. Därmed är Fritidsbanken en sann förebild som både inspirerar fler till ett liv i rörelse och tydliggör vad Fair Play står för.”