20% på racketsport. Gäller även redan nedsatta priser.

Erbjudandet gäller på stadium.se t.o.m. den 2/7 2022. Erbjudandet gäller på samtliga priser, dock ej på produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av föreningsprodukter, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. Rabatten dras av i kassan.

Giltigt t.o.m. 2022-07-02

20% på racketsport. Gäller även redan nedsatta priser. Villkor

EM 2022 – årets fotbollsfest

Från läktaren, hemifrån eller på lokal. Oavsett hur du tänker följa damernas fotbolls-EM 2022 – här har vi samlat både aktuella artiklar och de senaste nyheterna, så du enkelt ska kunna ha full koll på sommarens mest hajpade mästerskap.

Möt EM-stjärnorna

Fler EM-artiklar

Möt EM-stjärnorna

De är profilerna som gjort Sverige till ett av världens bästa landslag och förebilderna som inspirerar nästa generation att följa sin dröm. Inför EM har vi träffat fem svenska stjärnor som lever sin dröm

EM-stjärnan: Kosovare Asllani

Hon är en av de starkaste profilerna i landslaget och en kreatör som aldrig räds en utmaning. I en exklusiv intervju berättar Kosovare Asllani om sin eviga passion för fotboll som tagit henne till de största klubbarna och format henne till en världsstjärna. Nu gör ”Kosse” sitt nionde mästerskap när Sverige går för EM-guld i England.

EM-stjärnan: Magdalena Eriksson

Hon hyllas som en av världens bästa försvarare och var nominerad till Ballon d’Or i höstas. Efter att ha blivit ligamästare med Chelsea för tredje säsongen i rad siktar Magdalena Eriksson nu på att vinna EM-guld med Sverige i fotbollens hemland. I en exklusiv intervju berättar Blågults försvarsgeneral om hur landslaget ska hantera favoritskapet i EM och hur det är att vara en förebild.

EM-stjärnan: Hanna Bennison

Hon är yngst i Sveriges EM-trupp och har blivit utsedd till världens största talang. I en intervju med Stadium Football berättar Hanna Bennison om sina förebilder och vad som tagit henne från Lomma till proffslivet i England.

EM-stjärnan: Filippa Angeldahl

Hon fick sitt stora genombrott under OS i Tokyo och ska nu spela sitt andra mästerskap med landslaget. I en stor intervju berättar Filippa Angeldahl om debutsäsongen i Manchester City och anledningen till att hon fått en nyckelroll på det svenska mittfältet.

Stor intervju med Rosa Kafaji

Hon siktar på att bli bäst i världen och har beskrivits som den viktigaste spelaren i svensk fotboll. Vi har träffat Rosa Kafaji som berättar om sin kärlek till fotboll och vad som motiverar henne till att komma tillbaka starkare än någonsin från sitt benbrott.

10 största stjärnorna i EM

I sommar kommer många toppspelare att visa upp sig under EM i England. Stadium har tagit ut de tio största stjärnorna i mästerskapet där den senaste vinnaren av Ballon d’Or är nummer ett.

EM 2022 – rekordmästerskapet?

EM i England väntas bli det mest besökta mästerskapet för damer genom tiderna. I åtta engelska städer kommer 16 nationer att göra upp om att ta sig hela vägen till finalen på Wembley Stadium. Här är en genomgång inför det efterlängtade mästerskapet.

EM-guiden: Grupp A

England är värdnation för Europamästerskapet och siktar på att gå hela vägen till finalen på Wembley. Men först ska de ta sig förbi Norge, Österrike och Nordirland. Här är en genomgång av Grupp A.

High five!
12