Summer sale: upp till 60% rabattSummer sale: upp till 60% rabatt på mängder av varor i butik och online.Till rean

Stadium Sports Camp

På Stadium tycker vi det är viktigt att barn och unga rör på sig och samtidigt har kul. Därför startade vi 1995 Stadium Sports Camp, ett sommarläger för barn och unga i Norrköping. Stadium Sports Camp har genom åren vuxit sig till att bli Sveriges största sportläger, vilket vi är otroligt stolta över.
Sommaren 2015 slog vi deltagarrekord då över 6850 sportsugna barn och ungdomar deltog. Över 350 av dessa var stipendiater, barn och unga som av sociala eller ekonomiska skäl inte annars haft möjlighet att delta på lägret. Dessutom har Stadium Sports Camp en särskild daggrupp i samarbete med organisationen Min Stora Dag där sjuka barn från Östergötland och Umeå/Östersunds sjukhus deltar. Vi har grupper för ungdomar med funktionsnedsättningar, downs syndrom, autism och liknande på vårt dagläger, som får en fantastisk upplevelse. Sedan 2013 arrangerar vi även tillsammans med paralympiern Jonas Jakobsson en grupp för ungdomar med rörelsehinder. Vi vill att alla ska vara välkomna på lägret, oavsett bakgrund och eventuella hinder.

Stadium Sports Camp arrangeras tillsammans med lokala idrottsföreningar och cirka 25 procent av omsättningen går direkt tillbaka till föreningarna. Under åren 1995-2015 har närmare 50 miljoner kronor delats ut till idrottsföreningar som varit delaktiga i lägret. Dessutom sysselsätter Stadium Sports Camp varje år över 1000 ledare.