Member days! 25% för dig som är eller blir medlem

* Erbjudandet gäller på stadium.se och i Stadiums butiker t.o.m. den 26/4 2021 för dig som är medlem. Erbjudandet gäller på ordinariepriser, dock ej på cyklar, ridsport, studsmattor, SUP, elektronik, varumärket EXIT eller produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av presentkort, föreningsprodukter, vid betalning av Stadium Sports Camp, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. För att ta del av medlemserbjudandet på stadium.se behöver du vara inloggad.

Member days! 25% för dig som är eller blir medlem Villkor
PUMA X KENZA
Nu lanserar Kenza sin tredje egendesignade kollektion i samarbete med Puma. En kollektion där lyxiga material mixas med sportiga inslag och mesh, sammet och sidendetaljer – för en perfekt streetlook.

Kollektionen finns tillgänglig i en begränsad upplaga och säljs exklusivt på Stadium.

"Kollektionen är väldigt street, avslappnad och cool med roliga detaljer som mesh, sammet och sidenband. Och stora loggor. Plaggen kan bäras ihop för den perfekta streetlooken men kan också stylas med andra plagg. Man ska känna sig tuff och samtidigt bekväm. "

- Kenza
Se hela kollektionen