Upp till 50% rabatt på utvalda vinterprodukter.

Erbjudandet gäller på utvalda produkter på stadium.se och i Stadiums butiker t.o.m. den 5/12 2022. Nedsatt pris gäller och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Erbjudandet gäller ej på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se.

Giltigt t.o.m. 2022-12-05

Upp till 50% rabatt på utvalda vinterprodukter. Villkor

Better Cotton Initiative

Vi har förbundit oss till att förbättra bomullsodling världen över tillsammans med Better Cotton Initiative.

Better Cotton Initative (BCI) är en ideell organisation som grundades 2005 med syftet att definiera ett bättre och mer hållbart sätt att odla bomull, bättre för producenterna, bättre för miljön bomullen växer i och bättre för framtiden i sektorn. BCI:s mål är att förändra bomullsproduktionen världen över genom att göra Better Cotton till en konventionell handelsvara.

För att nå sitt mål arbetar BCI med en mångfald av intressenter över hela bomullsproduktionskedjan för att förespråka mätbara och kontinuerliga förbättringar för miljön, brukssamhällena och ekonomierna i bomullsproducerande regioner.

I Stadiums samarbete med BCI förbinder vi oss att använda 100% hållbar bomull till 2017/2018, genom att använda Better Cotton, ekologisk bomull och återvunnen bomull.

Läs mer på http://bettercotton.org/about-bci

Female Cotton Farmers
Tillsammans med fyra andra företag i branschen stödjer Stadium Female Cotton Farmers (FCF), ett lokalt projekt i Indien initierat av Cotton Connect. Projektet omfattar 15 byar i delstaterna Maharashtra och Parbhani i västra Indien, där ungefär 1550 kvinnliga bomullsodlare får utbildning och kunskap om hur deras odlingar kan leda till en mindre miljöpåverkan, förbättrat hälsotillstånd och en tryggare ekonomi. Under de två år som projektet pågår, finns representanter från BCI och Cotton Connect på plats för att utbilda, organisera och informera.