Mid season sale! Upp till 40% rabatt på mängder av varor

Mid season sale! Upp till 40% rabatt på mängder av varor Shoppa

THROWBACK TRAINING – TÄVLING

Gör en resa tillbaka i tiden och återupptäck sporten från barndomen och var med och tävla om ett av sex presentkort på Stadium. Förstapriset är ett presentkort på 30.000 kronor att handla för i valfri Stadium-butik, de fem andra vinnarna får ett presentkort på 1000 kronor.

Såhär gör du för att tävla:
Ladda upp din bästa träningsbild från barndomen och skriv en rad eller två om det minnet med hashtaggen #ThrowbackTraining och glöm inte att tagga @stadium_jointhemovement i bilden.

De sex vinnande bilderna utses av en jury, representanter från Stadium, och kommer bedömas efter kreativitet och presentation av träningsminnet. Samtliga godkända tävlingsbidrag presenteras på denna sida och vinnarna kommer att utses bland dessa. Även på Instagram kan du se alla bidragen under #ThrowbackTraining.

För att delta i tävlingen måste du ha fyllt 18 år, och tänk på att du behöver ha ett öppet Instagram-konto för att vi ska kunna se och bedöma ditt bidrag. Tävlingen startar kl. 17.00 den 15:e mars 2017 och avslutas vid midnatt den 26:e mars 2017*. Fullständiga tävlingsvillkor finns här.

*Den 29:e och 30:e mars koras vinnarna på @stadium_jointhemovement på Instagram. Tävlande måste vara bosatta i Sverige och presentkorten gäller endast i Stadium Sveriges butiker och går inte att byta till kontanter. Presentkorten gäller i tre år från utfärdandedatum. Juryns beslut kan inte överklagas.