Black week på Stadium – upp till 60% rabatt på utvalda produkter Shoppa

Så gör du din träning roligare

Träning som blir av är den bästa träningen, därför är det viktigt att du hittar en träningsform som får dig att fortsätta. Att ha roligt under träningen är ett universellt knep för att hålla motivationen vid liv! Vi listar några prylar som hjälper dig på vägen.

Mät mät mät!

Vi gillar att jämföra oss själva med allt och alla, därför är en klocka som mäter puls, steg, sömn och kaloriförbrukning något som hjälper de flesta att ta sig till nästa nivå.

Fitbit Versa

En lätt och vattentät pulsklocka med GPS och över fyra dagars batteritid. Mäter puls, steg och sträcka dygnet runt och använder informationen för att ge en precis beräkning av kaloriförbrukningen. Registerar även sömn och mäter sömnkvalitet.

KÖP HÄR

Ta hjälp av musik

Musik kan hjälpa dig att komma igång innan, i början och de sista minutrarna av träningen. Trigga dina känslor med hjälp av musiken och använd ett par bra hörlurar för en intensiv upplevelse.

Yevo 1

Är lätta och fukttåliga trådlösa metallhörlurar med kristallklar ljudkvalitet tack vare välbalanserade armaturer från Knowles. De har även touch-sensorer och inbyggda mikrofoner som gör det möjligt att använda dem som handsfree, och att välja att stänga ute eller släppa in omgivande ljud genom funktionen Audio Transparency. Batteritiden är cirka fyra timmar vid kontinuerlig användning.

KÖP HÄR

Lek

Som sagt att ha roligt under träningen gör den hållbar i längden för de allra flesta. Ta fram barnet i dig själv, hur många armtag kan du ta armgången? Hur högt kan du klättra på ett hängande rep? Testa en hinderbana, utmana dig själv på ett lättsamt sätt.

Casall W Exercise Glove

Perfekt för dig som gillar att lyfta dig själv eller tunga vikter. Skyddar händer och handflator under träning samt motverkar blåsor och förhårdnader. Försedda med kardborreknäppning som förenklar på- och avtagning. Tillverkade i syntetmaterial.

KÖP HÄR

Ökad rörlighet

För att slippa smärta och stela muskler finns det roliga redskap att använda sig av. Sätt av tid efter passet för stretching och avslappning – ett enkelt sätt att få in lite egentid i en stressig vardag!

Yoga Wheel Corc

Yogahjul som hjälper dig att stretcha, minska spänningar och mjuka upp musklerna i ryggen, bröstet, axlarna, bålen och höftböjen. Ingår i Casalls produktserie i kork som ger bekväm dämpning och bra grepp. Tillverkade med hållbarhet och funktion i fokus.

KÖP HÄR