Black Week! 25% rabatt för alla

Erbjudandet gäller på stadium.se och i Stadiums butiker t.o.m. den 28/11 2021. Erbjudandet gäller på ordinarie priser, dock ej på cyklar, SUP, elektronik eller produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av presentkort, föreningsprodukter, vid betalning av Stadium Sports Camp, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. Rabatten dras av i kassan.

Giltigt t.o.m. 2021-11-28

Black Week! 25% rabatt för alla Villkor
Gör dig redo för höstens roligaste och mörkaste löplopp!

Äntligen! Klockan 17:00, den 31/10, är det dags för Stadium Night Run, ett 5 kilometer långt motionslopp med start och målgång i anrika Stockholm Stadion. En kväll full av happenings och löparglädje, för stora som små.

Det här händer under kvällen

• 25% på löpar- och träningssortimentet för alla deltagare*
Löparpodden Spring Snyggt som flygande reportrar
Genomgång av heta och nya löparskor och löparkläder
• Intervjuer med löparprofiler
• Uppvärmning med Runacademy
• Erbjudanden från våra samarbetspartners
• ”Activity Zone” med Stadium Sports Camp, för barn och vuxna
• Knattelopp inne på Stadion (läs mer nedan)
• Tävlingar med grymma priser

…och mycket mycket mer.

Stadium Night Run 5km

5-kilomtersbanan består av två stycken varv och utgår från Stockholm Stadion. Därifrån springer du upp mot mot Lill-Janskogen via Valhallavägen och Brinellvägen för att sedan ta dig tillbaka till Stadion via Klappjaktsvägen och Drottning Sofias Väg. Väl på Stadion ser vi till att du får all pepp och energi du behöver för att kunna klämma ut det sista inför varv två.

Runacadamy kommer finnas på plats och ge en grym uppvärmning inför start, så att du är redo inför loppet. De kommer även ha olika farthållare från 20 min upp till 35 min, för att hjälpa dig till din drömtid.

Anmälningsavgift: 100 kr. I priset ingår även goodiebag, 25% på löpar- och träningssortimentet*, inträde till Stadium Sports Camps Activity Zone och massor med skoj inne på Stadion.Stadium Sports Camp Run

För de yngre (2-14 år) anordnar Stadium Sports Camp tre stycken lopp inne på Stadion. Starten för första loppet gå klockan 15:40. De valbara distanserna är 200m, 400m och 800m. Loppen kommer inte gå på tid, allt handlar om att delta, göra sitt bästa och ha kul. Vid målgång kommer du att belönas med ett fint pris från oss och våra samarbetspartners.

Anmälningsavgift: 50 kr. I priset ingår även 25% på löpar- och träningssortimentet*, inträde till Stadium Sports Camps Activity Zone och massor med skoj inne på Stadion.

Så ta med hela familjen och gör detta till höstens roligaste dag.Stadium Sports Camp är Sveriges största sport- och upplevelseläger, baserat i Norrköping, för dig mellan 7-14 år. Läs mer om lägret på www.stadiumsportscamp.se

Frågor och Svar
Här hittar du viktig information inför Stadium Night Run och Stadium Sports Camp Run
FAQ
-

GARMIN guidar: Så väljer du rätt aktivitetsklocka

Träningen blir mycket roligare och enklare med en pulsklocka. Har du kämpat på ensam i spåret eller bassängen ett tag är pulsklockan som att få en träningskompis som peppar, coachar och motiverar dig. En riktigt bra investering, med andra ord.

Här listar GARMIN en rad funktioner som alla hjälper dig att nå din nästa nivå i träningen.

Hitta rätt vinteranpassad löparsko med ASICS

Vi på Stadium har tillsammans med ASICS här satt ihop en kort guide om vilken typ av vinteranpassad sko som passar till vad.

Kom igång med din vinterlöpning

Känns det tungt att komma ut i spåret i vinterrusket? Kom igång med din vinterlöpning med experttips från Johanna Bäcklund från Runacademy.


Våra samarbetspartners

*Erbjudandet gäller för alla loppdeltagare fr.o.m. 31/10 t.o.m. 7/11 klockan 23:59, på stadium.se. Erbjudandet gäller på ordinarie-, medlems-och paketpriser. Erbjudandet gäller ej på elektronik eller produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Rabatten dras av i kassan. Erbjudandet gäller ej på stadium Outlet eller stadiumoutlet.se.

Allmäna villkor för Stadium Night Run hittar du här.