Vinterrean påfylld! Upp till 60% rabatt Till rean

Stadium Night Run ställs in

På Stadium vill vi inspirera till ett aktivt liv och med Night Run ville vi göra det på ett så säkert sätt som möjligt. Med de nya skärpta allmänna råden blir det dock svårt för oss att genomföra det på ett sätt som inte går emot de nya restriktionerna. För oss är hälsan det absolut viktigaste och kommer alltid vara.Efter månader av planering och förväntan känns det otroligt tråkigt att behöva meddela att Stadium Night Run ställs in på söndag. Detta beslut har tagits efter de nya restriktionerna från Folkhälsomyndigheten som vi nåddes av igår. Vi är oerhört glada och tacksamma över all positiv respons vi har fått för det här initiativet och hoppas kunna genomföra det i framtiden när förutsättningarna ser annorlunda ut.Som plåster på såren kommer vi ha 25% på hela vårt löparsortiment, här på Stadium.se, under tiden vi skulle hållit eventet, alltså söndagen den 1 november kl 17:00-23:59.

Kom igång med din vinterlöpning

Känns det tungt att komma ut i spåret i vinterrusket? Kom igång med din vinterlöpning med experttips från Johanna Bäcklund från Runacademy.

Fyll på med rätt energi under ditt löparpass

Springer man mycket och långt är det viktigt att fylla på med energi för att kunna prestera. Vi har pratat med Thomas Bylon på energitillskottsbolaget Enervit. Han ger sina bästa tips för att prestera så bra som möjligt under hård och lång ansträngning.


Våra samarbetspartners