Passa på! 20% rabatt på alpint och snowboard

Erbjudandet gäller på stadium.se och i Stadiums butiker t.o.m. den 31/1 2022. Erbjudandet gäller på ordinariepriser, dock ej på elektronik eller produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av föreningsprodukter, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. Rabatten dras av i kassan.

Giltigt t.o.m. 2022-01-31

Passa på! 20% rabatt på alpint och snowboard Villkor

black

black

XIAOMI mi watch lite

699:-

black

black

One Size
Skickas av East and West distribution AB, exkluderad från rabatter & erbjudanden. Köpvillkor
1-4 helgfria vardagars leveranstid
Levereras av en av våra Stadium Partners
 • Beskrivning

  Mi Watch Lite Mi Watch Lite är snygg, funktionell, stilren, anpassningsbar, prisvärd och intelligent. Här får du en smartklocka som gör dig smartare och är snäll mot plånboken. Mi Watch Lite har en 1,4’’ TFTLCD pekskärm med automatisk ljusstyrka och inbyggd GPS. Vad sägs om en imponerande batteritid på upp till 9 dagar, även om det bara tar två timmar att fulladda den?

  • Stenkoll på livet Mi Watch Lite hjälper dig att ha stenkoll på livet, vilket är exakt vad en smartklocka är till för. Den håller koll på dina rutiner, kalendrar, hälsan, vanor och aktiviteter. Den analyserar och överser din livsstil med ett övergripande perspektiv men också in i minsta detalj. Hur ser dina sömnmönster ut och vad är det för väder idag? Hur många kalorier brände du igår eller förra veckan? Hur ser dagens planer ut och vilka försöker få tag på dig i denna stund?
  • Hälsan är viktigast Smartklockan har 11 träningslägen som ger dig möjligheten att definiera specifika mål, få korrekt statistik och därmed bättre resultat. Det går även att simma, surfa och duscha med Mi Watch Lite, som är vattentät till 50 m. Mät din puls dygnet runt vid behov och analysera dina sömnmönster automatiskt för att optimera hälsan.
  • Styla med 1000+ kombinationer Mi Watch Lite är inte bara smart! Den har också charm och karaktär. Smartklockan kommer i svart, marinblått och elfenben. Sedan kan du välja mellan 5 olika färger på remmen, över 120 teman och göra andra personliga anpassningar. Det finns totalt över 1 000 kombinationer för att du ska kunna skapa egen din unika look. (Om och om igen.)
  • Bra kvalitet till rätt pris All aktivitet och statistik loggas i appen Xiaomi Wear. Denna data analyseras automatiskt och presenteras på ett smart sätt. Appen finns till både Android och iOS, eftersom Xiaomi är till för alla som vill ha bra kvalitet och goda resultat till rätt pris. En smartklocka som gör dig smartare och är snäll mot plånboken.

  Art. nummer: 900988101

 • Hitta produkten i butik
  Produktens saldo uppdateras en gång i timmen
 • Recensioner
699:-
Vi har många modeller att välja på här på Stadium. Här hittar du fler produkter från XIAOMI