Passa på! 25% på padel, tennis, badminton, bordtennis och squash.

Erbjudandet gäller på stadium.se t.o.m. den 23/10 2021. Erbjudandet gäller på ordinariepriser, dock ej på elektronik eller produkter som levereras direkt från våra samarbetspartners. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra rabatter/erbjudanden, vid köp av föreningsprodukter, på Stadium Outlet eller stadiumoutlet.se. Rabatten dras av i kassan.

Giltigt t.o.m. 2021-10-23

Passa på! 25% på padel, tennis, badminton, bordtennis och squash. Shoppa

black / vivid red

black / vivid red

ADIDAS adidas sportswear teamsport tracksuit

799:-

black / vivid red

black / vivid red

*Skickas av Adidas, exkluderad från rabatter & erbjudanden. Köpvillkor
Fri hemleverans
6-7 helgfria dagars leverans
60 dagars öppet köp
Betala med:
Stadium
  • Beskrivning

    Sporten tar aldrig paus. Inte för dig. Visst, träningen var över för flera timmar sedan, men energin från spelet håller dig på topp långt efter att du lämnat planen. Skylta med ditt engagemang i det här träningsstället från adidas. Fuktabsorberande AEROREADY ser till att du håller dig torr och fräsch oavsett om du spelar eller sitter på avbytarbänken. Ikoniska 3-Stripes fulländar looken. Den här produkten är gjord i återvunnet material som en del av adidas ambition att sätta stopp för plastavfallet.

    100% återvunnen polyester

    Stadiums hållbarhetsmärkning

    Den här produkten har gjort sig förtjänt av Stadium Hjärtat, en hållbarhetsmärkning som ställer krav på produktens material och tillverkningsprocess. Produkter som lever upp till våra hållbarhetskrav behöver uppnå ett eller flera av följande kriterier: bestå av minst 50% återvunnet material, hållbar bomull eller cellulosamaterial, eller till 50% ha använt vatten- och energibesparande infärgningsmetoder.

    • Användare: dam
    Storleksguide

    Art. nummer: 362831101

  • Hitta produkten i butik
    Produktens saldo uppdateras en gång i timmen
  • Recensioner
799:-
Vi har många modeller att välja på här på Stadium. Här hittar du fler produkter från ADIDAS